bellaks etrhn Ben de burda bi kaç kişide gelmediğini okumuştum ama kadınların genelinde nişan önce geliyor sonra sancılar başlıyor diye nişanı bekliyordum hep. Herkeste öyle olmuyormuş ama görmüş oldum 😊
etrhn bellaks bende hep oyle olucak diye bekliyorum ama günlerimde azaldı doktor belki suni sancı ile doğumu başlatıcak çünkü bebeğin kilosu çok artıyor
bellaks etrhn Teşekkür ederim bu arada umarım siz de sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız evladınızı ❤️
senell bellaks başlığı çok pozitif atmışsınız ama hikaye pek de pozitif değil 🤭 Okumam iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum. Normalde pozitifleri okuyorum hep.
Emelingoo senell keşke hayat güllük gülistanlık olsa…. hem iyiye hem de kotuye karşı hazırlıklı olmak iyidir. Temennimiz kolay olmasi hepimiz icin.
freuze bellaks Çok güzel bir doğum olmuş gülümseyerek okudum. Allah bebeğinize sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin. 🌸🌸🌸
Mengihilal bellaks yaa çok da rahatsızım hiç te güleceğim yoktu ama sahne gözümde canlandı sen koşuyorsun ekip peşinde önlük açılmış 😂 hayy Allahım ya 😂 Rabbim bağışlasın yavrunuzu hikaye gibi hikaye olmuş maşallah 🧿