Zehra7887 Slm kızlar mıdeme ates atmışlar gıbı cok yanıyor 3 gundur karantınadayım bıde doktora da gıdemıyorum 😕 18 haftalık notmalmı yasayan varmı
Zehra7887 Ebru6161 pekı hafıfletecek bısey yok mu 😳 boyle devam mı edecek ıstahımda kapalı hiç bışey yiyemiyorum 😤
Newmomadayi Zehra7887 ben sari leblebi yiyorum gun icerisinde mide yanmami ciddi anlamda hafifletiyor deneyebilirsin sende 😊
Ebru6161 Zehra7887 bana doktor rennie şurup verdi ama oda hafifletmedi o yüzden kullanmiyorum doktorunuzun önerisi ile kullanın bence ben karbonatli sakız cigniyorum gecirmiyor ama hafifletiyor 😊
Ikizdeniz Zehra7887 bende de oluyor ama fark ettim de salcali yemekleri yedigimde daha cok oliyor3mesela kuru fasulye yedim mi acayip agriyor
AhuAli Hamilelerin kabusu mide yanması benimde kabusum kalıcı olarak asla geçmiyor yarım saatte 1 hortluyor resmen herşeyi denedim resmen 🤦🏼♀️
AhuAli NilGrl Aslında çok şey denedim maden suyu 2 hatta bazen çok şiddetli olunca 3 tane içiyordum ama devam ediyordu bugün soğuk süt içtim 1 bardak yatmadan öncede 1 bardak içtim ve sonuç süper etkisi☺️
Roserose1 Zehra7887 her gece çekiyorum çok kötü bi şey gerçekten bi anda bi geliyo öahvediyo benii 36. Haftadayım daha da yogunlastı. Gavisgon yazmıstı doktorum ama bi fayda etmiyor artık. Bi çay bardağı kadar yuduö yuduö soguk süt içiyorum iyi geliyor aklında bulunsun☺️
Denizzz88 Zehra7887 bende de var o sorun özellikle mayalı,susamlı, kızartma tarzı şeyler yediğimde oluyor yememeye çalışıyorum onları onlar daha çok yakıyor mideyi