Isilhanim87 Kizlar girdim normal doğum ve sezeryan videoları izledim:)) ikisinde de zor göründü gözüme valla, niye yaptım bunu kendime. 38+1 im keşke bu gece suyum gelse de korkmaya vakit kalmadan dogursam ya valla zaman geçmedikce kendime başıma iş cikariyorum
Eczmery123 Isilhanim87 ben etkileneceğimi bildiğim için asla izlemiyorum öyle şeyler. Pozitif düşünelim pozitif olur 😊
Yaagmurr Isilhanim87 Hahah bence hiç kendinizi korkutmayın ben kan aldırmakta bayılırdım normal doğurdum 💪🏻😂
Dilaam Isilhanim87 helal valla ben bı tane normal doğum yaptım daha hala cesaret edip izlemisligim.yok ödüm kopuyor🤣
Defneprensesannesi Isilhanim87 kız allah seni napmasın nasıl izledin korkarsın keşke yapmasaydın bende bi kere yazdım ama cesaret edemedim cunku o an yaşadığımız acı aklımızda kalmicak ama o izlediğin hep aklında olucak
Isilhanim87 Yaagmurr harikasınız yaa Normal doğum sırasında başınızda hep birisi var dimi direktif veren
Isilhanim87 Defneprensesannesi Aynen görüntüleri kaydettim kafama inşallah hemen suyum gelir de düşünmeye fırsat kalmadan dogururum :)
Lulemom Ben hamile değilkende izlerdim. 20. Haftadayım hala izliyorum 😄 beni korkutmuyo hiç. Hatta en sonunda duygulanıp ağlıyorum 🙈
Isilhanim87 Lulemom Bende ağlıyorum ya. Ben bide direk doğum anı çıkma anı falan izledim İyice kanalize olayım diye . Valla zor be :)) yaparız ama ya :)
Sariovahande Isilhanim87 ben doğum fotoğrafçılığı yapıyordum ikisini de canlı canlı yaşadım biliyorum ben ne yapayım 😂😂 bence en iyisi rahat olup düşünmemek yaa
Deryabuglem Isilhanim87 izleme ole videolar bnde kendi kendi kendime izliyim dedim bnm ilk gebeligim basima neler geleceğini bilmiyim daha iyi dedim tavsiyem izleme sende
Sariovahande Isilhanim87 ikisinin de kendine göre zorlukları var mesela benim ilk hamileligim sancı kasılma nasıl bişey nerde hissedicem hiç bı fikrim yok 😂 normal istiyorum ama bizim isteğimizden çok bebislerin ne istediği önemli son dakika sezeryana dönen de var sezeryanken normal doguranda tek duam rahat bı şekilde bebislerimize kavuşmak Allah hepimizin yardımcısı olsun 😍🙏
[silindi] Isilhanim87 ilk gebeliğimde de etkilenmezdim şimdi de etkilenmiyorum her gebelik farklı ve her doğum her annenin acı eşiği farklıdır kayın validem sezaryen sonrası ayağa kalkamadığı için tam 45 gün hastanede kalmış bende doktorlar 3 saatte bacağını hissedersin dedikleri halde 1 buçuk saat civarı ayaklandım doktorlar beni yürütmeye geldiklerinde ben dışardan geliyordum bir arkadaşım normal doğumda hiç doğum yapmamış gibiyim dedi diğeri aylarca oturamadı
Isilhanim87 [silindi] Aynen haklısınız herkes başka bir hikaye yaşayacak. Ben sadece teknik olarak nasıl doğuyor bebek onları inceledim. Normal doğumlar da bebeğin çıkma anı falan . Motivasyon gelir diye düşündüm. İnsan hem motive oluyor hem de korkuyor iki duygu aynı anda :)
Esosun Isilhanim87 bende izledim hatta doğum da gördüm (hemşireyim ama kadın doğumla normalde alakam yoktur yoğun bakımla genel alakam )😅 hiç etkilemedi beni yani bana kalsa normalde sezaryen de doğurrum normali deneyimledim de şimdi sezaryende sıra oğluş gelcek bakalım nasıl olcak😊 sonuçta kısa süren bi olay çok da korkmamak gerek
[silindi] Isilhanim87 normal doğum düşünüyorsanız perine masajı ve keğel egzersizi öneririm epizyo olmaması için ama epizyo da kötü birşey değil annenin yırtığı çok olmasın diye estetik açıdan yapılan bir durum
Esosun Isilhanim87 ya benim orası biraz karışık 8de suni almaya başladım 2 de doğum yaptım ölü doğum olduğu için ve biraz da küçük olduğundan açılmam da kolay olmadı o yüzden bu sefer direk sezaryen dedi doktorum. 5 cm açılma için 6-7 saat bekledim yani en sonunda hafif ağrı ile çıktı o bebeğim ayrıldık.
Isilhanim87 [silindi] Evet o kesikler zor olacak diğerinde de karında kesikler var. Hangi doğum şekli daha belli değilim. İnşallah çok kesi atılmaz diyeyim bari. Pat diye doğuranlara imreniyorum valla