Baobap Minimalist_anne erkek ya da kız olmasıyla hiç ilgisi yok. Çevremdeki bütün kız bebekler 42.haftayı zorladı valla. Tamamen şans.
Minimalist_anne Baobap benim etrafımda erkek doğuran kim varsa böyle Bi durumla karşılaştı da ondan sordum. Tabiki yoksa her bebeğin hikayesi ve durumu farklı.
Bnselz Elfffcnnn28 ayy canımm cok sevindimmm nasıl oldu geldi bir anda😅 allah analı babalı büyütsün tebrik ederim 🙏🏻😍 artık darısı basıma insallah ananas yedim baslasın die ama tık yok😅 doğum hikayeni bekliyorum
Mutlulugumm123 Elfffcnnn28 Aaa cok sevindim maşallah ❤ nasil oldu kendi sancinizla mi ne güzel haber ya Allah anali babali büyütsün inşallah canm ❤️
Elfffcnnn28 Mutlulugumm123 dün gece şüphelenmiştim ama gece uyumuşum öğlen sancı hissetmeye başladım kontrole gelecektim zaten dedim kesin doğum başladı hastane çantasını aldım geldim 😂 doktor baktığında 4 cm açılma vardı 3 4 sonra doğdu😊
T-B-B Elfffcnnn28 benimde kizim 40+3de gelmişti şimdi oğlum 40+6olduk dahala gelmiyor tamam sen ablani yendin gel artik rekor sende diyorum😅
Mutlulugumm123 Elfffcnnn28 benim oglumda gelir inşallah hayırlısıyla 🙏 ne güzel sizin atlattiniz ☺️☺️