Newmomadayi Hanimlar muslin ortuler ne amacli kullaniliyor bilgilendirirmisiniz bende 14 haftaligim ilk bebegim ama muslin ortu ne ise yariyor bir turlu anlayamadim🙈😅
Mom087 Newmomadayi bende aldım canım 23 haftalığım ama bende ne işe yaradığını bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂 sadece al dediler aldım cok ince geldi ufak geldi bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂 yanii 😂😂🤦🏻♀️ bende durayım burda belki anlatan olur 🥰
Duygu4444 Newmomadayi Mom087 kundak yapmaya, alt açma bezi olarak kullanmaya, yazın ince bir örtü olarak kullanmaya, ağzın silme bezi olarak kullanmaya ve havlu olarak kullanmaya yarıyor. Çok pahalı fiyatlar biçiyorlar onlardan almayın ben instagramda ucuz buldum sizde öyle alın 🤗
Lulemom Her şeye kullanılıyor. Sıcak havalarda üstüne örtmek için, pusetin üstüne örtmek için, koltuğa yada yere koyduğunda altına sermek için ne bilim dışarda emzirirken üstüne almak için. Daha vardır tabi da aklıma gelenler bunlar
MomHero2 Newmomadayi her işe yarıyor 👍 sıcaklarda üstüne örtersin banyodan sonra kurularsın bebek arabasının veya pusetin içi kumaştan dolayı terletiyor bebişi içine serer bebeğini rahatlıkla yatırırsın kundak yaparsın 😂