nuniturkmen Slm arkadaşlar benim adet tarihime göre 20+4 haftamdayım ultrasonda ise 18+2 sizce hangisi dogru ?
Babyiveannesi nuniturkmen bende 9+4 görünüyorum adet tarihine göre ama doktor geçen hafta bana 6 haftalik dedi
Esosun nuniturkmen sen son adet tarihine bak ölçümler hep 3 aşağı 5 yukarı çıkıyor doğumda bile bazen ultrason ölçümlerini tutmuyor. En gerçek veri son adet tarihi
Esosun Babyiveannesi o şimdilik öyle gözükür daha kum kadar küçük çünkü tam belirlenemiyor boyutları 15-18. Haftalara kadar canım 3 aşağı 5 yukarı bakılıyor canını sıkma bunun için hamileliğin keyfini sür 🌸
Babyiveannesi Esosun sonra düzeliyor mu acaba 😀 ya şimdi 9 haftalık gorunuyorum ya cinsiyeti merak ediyoruz ama doktor 6 haftalik deyince daha çok var dedim içimden 😀😀😀
Esosun Babyiveannesi düzeliyor benim de 2 hafta geriden geliyodu şimdi 2 hafta önde 35 haftalık olduk artık😊
Esosun nuniturkmen yok canım bi sorun oluşturmaz 26. Haftama kadar geriden geliyoduk sonra atak yaptı öne geçti yavrum😅
Sulegorkemakyol nuniturkmen siz doktorun dediğine göre düşünün şöyle düşün adet olduğun gün hamile kalma şansın varmı birde dölme 5-7 gün süren bir süreç olduğuna göre ultroson doğru olan ama tam ne zaman olduğunu bilinmediği için ilk doktora gidildiğinde son adet tarihi baz alınıyor
Gul2528 nuniturkmen bende 30+1 olması gerekirken ultrasonda 28 +4 bu başından beri hep böyleydi adet tarihimli uyumlu devildi doktorda adet tarihimi degistirdi 8 Eylül olan adet tarihimi 17 Eylül yaptı
Baloncuk41 Ben ultrason diye biliyorum sonucta adet tarihi baz aliniyo ama ne zaman yumurtlama oldu bilmiyoruz ki ben mesela 3 gün geç yumurtlamisim adete göre degil doktorun söylediği sekilde hesapliyorum suan ama ilerde nolur ilerimi gider gerimi bilemem