Lulus- Merhaba sevgili annneler. Bebek bezi alacağım prima premium çare almayı düşünüyorum 1 numara kaç adet alayım sizce 210lu paket var çok mu gelir. Ne kadar gider hiç bilgim yok
Esosun Lulus- ben 48 li aldım bebeğim severse sızdırmaz pişik olmazsa daha fazlasını o zaman alırım diye düşündüm bebek poposu sevmezse kullanamıyosun da çünkü 😅
Minikarpuz Lulus- merhaba 210 sayı olarak idealdir belki ama şöyle Bi sıkıntı var ya bebeğinizin primaya karşı alerjisi çıkarsa ya da bebeğinizde pişk yaparsa o zaman çoğu boşa gitmiş olacak. 40 lı paket alıp 2 3 gün denemeli ona göre sayıca fazla almak lazım gibi geliyor bana :)
YagmurAnnesi Lulus- ben kızımda sleepy kullanmıştım sadece 1 paket 1 numara kullandım ortalama 50 civarı falandır sonra 2 ye geçtim..
Lulus- YagmurAnnesi ironbaby Minikarpuz Momsss2204 teşekkür ederim az paket alıp denemek mantıklı gibi 😊
ironbaby Ben 70li paket 1 numara (bir haftalık kullanım) bi o kadarlıkta 2 numara aldım, deneyip ona göre devam edeceğim
[silindi] Lulus- bsna kalırsa prima care e alıştırmayın derim bebek poposu alışınca başka bez kabul etmiyor ilk numaralarda zorlamıyor tabi insanı en iyisini taksın diyoruz ama bu bezin 6 7 nosu tanesi 3 liradan fazlaya geliyor mecbur kullanıyoruz başka bez olmuyor pişik yapıyor