Nur0512 Minnakhamis nasıl oldun canım bebişlerde veya sende bir sıkıntı yok inşallah🤲🌸neden olmus şişlik
Minnakhamis Nur0512 çok şükür bebekler iyi canım ama ben pek iyi değilim bana verdikleri serum ödem yapmış 🥴 çok şükür kaşıntım geçti gözlerimdeki ödemde indi morluk kaldı sadece ama ellerimde hala aşırı ödem var sancı yapıyor 🥴
Havva- Minnakhamis benim arkadasimdada kanama olmuştu ama bende olmadı bebeğe bi zararı yok galiba korkma dinlen uzan
Margaret 13345m bir parmak hepi topu 9 cm Penis 15-16-17 cm . O yüzden tuhaf geldi bana acıyor çatı muayaneesi denmesi
Margaret 13345m bir parmak hepi topu 8 cm Penis 15-16-17 cm . O yüzden tuhaf geldi bana acıyor çatı muayaneesi denmesi
Alinamoms Minnakhamis banada 2 gün önce yapıldı ama kanama olmadı bunu doktorunuza mutlaka sorun kanama neden oldu acaba tahriş mi oldu kendinizi mi kastınız yoksa nişan bile olabilir Allah korusun
Minnakhamis Alinamoms ay bugün doktora gittim o kadar çok sıkıntım vardı ki aklıma bile gelmedi bunu sormak 🥴
13345m Benim hem acıdı hemde kan gelmişti dediğin doğru ama bilemiyorum belkide kendimi kastığımdan oldu bilmiyorum
Minnakhamis 13345m evet bende çok kastım kendimi acıyacağını biliyordum çünkü doktor enfeksiyon için fitil vermişti fitili bile zor yapıyordum hatta yapamadım yarıda bıraktım ilacı o kadar dararmış ki 😰 progestan kullanıyorum bilmiyorum onun etkisi var mı 🤷🏻♀️
Shnern Minnakhamis evet ilk oğlumda oldu alttan çatı kontrolunoldum sonra eve geldim leke olmuştu sonra sorun olmadı
Esekoldurengunes haftamda nstde büyük sancılar çıktığı için doktorum beni de alttan muayene etmişti ve muayene sonrası da lekelenme olabilir normal demişti. Ama ben de hiç lekelenme olmadı.
Minnakhamis Esekoldurengunes benimkine hemşireler baktı hiç de söylemediler o yüzden korktum ilk defa kan görünce tedirgin oldum
Minnakhamis aycanerbas benimki ikiz gebelik olduğu için erken yaptılar canım 29 da girdim ilk nstye ama tekli gebeliklerde daha farklı 34 35. haftada başlıyor diye biliyorum