Loveme Arkadaşlar çok şükür şuna bir riskim yok işyerin geçen marttan beri kapalı ve şuan açılışı benim yasal iznimden 20 gün önce sorum şuki bi sıkıntım yok ama gerek kovid gerek işyerimin uzaklığı nedeni ile rapor almak istiyorum kadın doğum doktoruma bunu ne şekilde dile getirebilirim genelde doktorlar bu rapor konusunda sıkıntılı olabiliyor öneriniz var mı bana
Dukuko Loveme yoo yazar ya bence, doktoru bağlayan bir şey yokki, aynı bu şekilde rapor istediğini söyle. Yılda 40 gün rapor hakkın var, 10 gün + 10 gün şeklinde 2 parça halinde yazabilir. 10 gün üzeri heyet raporuna giriyor onu yazmazlar.
Loveme Dukuko aynı doktor mu yazamaz yoksa mesela 10 gün aile hekiminden 10 gün kendi doktorumdan mı almalıyım
Dukuko Loveme aynı doktor yazabilir ama 2 ayrı rapor şeklinde yazıyor, ilk raporunu yazar 10 günlük, bitince bir daha 10 günlük daha yazdırırsın. Peşpeşe 2 rapor yani 👍🏻ama heyet raporu yazarım derse direk 20 günlükk al.
Damla60 32 . Haftana kadar istirahat raporu verebilir canım. Sen bir görüş doktorunla. Covid den dolayı bi sıkıntı yapacağını sanmıyorum.
Hey123 Haftadan sonra hamileler covid den dolayı evde çalışıyor. Yazı var bununla ilgili. Dr git 24. Haftadan sonrasında artık kaç haftalıksan o şekilde durum bildirir rapor al iş yerine ver yeterli.