Moms Ravzamm Eyllmrt yazmıştıda seda hanım diye bende ona sordum memnunmusunuz diye kadın doğum doktoru olarak
Burctn Bende bekarligmdn beri mehmet nalbanta gidiyordum bugün ertan beye gittim çok ilgili çok iyi bir dr. Memnun kaldim onunla devam edeceğim gibi gorunuyo herseyi ayrintili söylüyor çünkü 13+4 üz meh. Bey kiza benziyo dedi ertan bey erkeğe benziyo dedi bakalim hayırlısı artık 😊
Eylul123 Burctn daha erken bnce cinsiyetin tam olarak belli olmasına birz daha beklemesn bnm 18. haftamda belli oldu
Minikyigitali Medikal Mehmet Nalbant 34+4 haftalığız 3 hafta sonraya gün verdi doktorum sezaryan olucak dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻
Eylul123 31 haftalık olduk bizde ama doğum konusunda endiseleniyorum napcm fln die dusunmeye basladm Ertan beyin güler yüzlülüğü bni dahada rahatlatiyo smdilk hersymz guZl gidio
Naciye89 Eylul123 bende bastan endiseliydim mehmet bey konusunda ama tecrübesine güveniyorum hani cok cok ilgileniyor dakikalarca konusuyorz diyemem ama dogm tecrübesi iyi bir dr olması en onemli artısı bnm için
Minikyigitali Eylul123 Benim bebeğimin eşi aşağıda hiç yukarı çıkmadı kanama olabilir dedi doktorum seni riske atmamak için 37 haftaya girince alalım dedi yani normal olma şansı hiç yok mecbur sezaryan olucam
Eylul123 Minikyigitali hmm anladım cnm hayırlısı olsn ins sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah