Evet bayanlar herkese selam. Doğumdan sonra hastane ile alakalı dusuncelerimi paylaşacağımi söylemiştim.. 26 Mart cuma sabah 9 da Yatisim için hastaneye gittik eşimle. Öğlen 12 gibi Yatisim yapildi. Odaya goturuldum hizmet çok güzel ,kusursuz diyebiliriz. Muayenelerim vs yapıldı tabiki bu arada odaya çıkmadan.. saat 15:15 gibi asistan doktor gelip propess yerleştirdi vajinadan içeri. Rahim ağzını ve içini yumusatmasi içinmiş. 24 saat içinde tam anlamıyla etkisini gösterir,gostermezse suni sancı veririz dedi .. saat akşam 20:30 gibi benim kasik bolgemde sancı başladı,bu arada sürekli nst ye bagliyim ve ebem gelip kontrol ediyor kağıdı alıp gidiyor.. saat 22 30 23 00 sıralarında sancı siddetlenmeye başladı fakat çok zorlamiyor rahatlıkla karşılıyorum. Ta ki gece 2 ye kadar. 😭😭 Bu saatten sonra yaşanılanlarincok hatırlamıyorum.. ablam refakatciydi, resmen sancidan dovunmusum. Yerlere çömelip dizlerime vurmusum sürekli. Gerçekten çok şiddetli sancım oldu sadece kasik bolgemde belimde hiçbir sorun yok. Ama dediğim gibi çok şiddetli sancı yaşadım.. açıklığım 2 cm di o saatlerde. Saat 4 30 gibi doktorların olduğu bankoya gidip bana imza attirin ben özele gidip sezaryen olcam dedim. Doktor önce tmm dedi ama bu saatte nerden bulcan doktor dedi . Eşim bulur dedim. Ablama göz kırpmis. Bana da gel açıklığına bakalım madem dedi. Odaya geçtik açıklığa baktı 5 cm olmuş , suyunu patlatalim doğum yaklaşıyor dedi. Suyumu bı plastik çubuk yardımıyla patlattılar. Hiç bir şey hissetmedim sadece suyun sıcak sıcak akışını hissettim. Bu arada açıklık 2 cm Ken falan ben squat yapıyordum odanın içinde o sırada nisaninda geldi. Sonrasında ebeyi çağırdılar ebe dedi ilaçlarını hazırlıyim sen de nst de bağlı kal birazdan doğumunu baslaticaz. Her şeyi hazırladılar odanın içinde bı bolumdenncikardilar teçhizatı beni yatırdılar yatağın kenarına catallari taktılar. Ebe oturdu önüme dedi bebeğinin saçları simsiyah istersen ver elini dokundurayim yok dedim bir an önce bitsin her şey🤭 5 dk geçmedi doktorum geldi gencecik erkek doktor.. dediki dediklerimizi yaparsan hemen dogurursun, bize güven vs. Her ikin dediklerinde ikindim, nefes al dediklerinde aldım. Sanırım 4 kez ikindim toplamda ve o müthiş an bebeğimin kafasının çıktığını hissettim vücudu da balık gibi kaydı gitti içimden. Çok ama çok güzel bir his. Rabbim her kadına yaşatsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❣️❣️❣️ çektiğim o sancıları bana o an unutturdu, gözümü alamadım yan tarafimda hazırladı bı hemşire🌹 doğum öncesi benim sancım çok oldu, uygulanan yöntemden belkide ama iyi ki normal olmuş hiç yatmadım evde. Doğum yapmış gibi değilim. Herkesin gebeliği farklı olduğu gibi doğumu da farklıdır. Ben hastanenin hizmetinden vs çok memnun kaldım,. Siz iyiyseniz onlarda iyi. Her şey karşılıklı . Allah emeği geçenlerden razı olsun. Taburcum ertesi gün öğleden sonra yapıldı çok yoğun hastane.. sadece bu anlamda biraz eksikler bürokrasi biraz yavaş ilerliyor. Onun dışında özel hastaneden belkide daha iyiydi. Düşünenlere tavsiye ederim. Prensesim şuan uyuyor . Yaklaşık 9 günlük. 💗💗💕💕 Yarın kontrolümüz var inşallah her şey yolundadır. Bu arada 41+1 de doğdu,beraat kandili sabahı saat 05:02 de.. Allah hepinize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İsteyen herkese de bu güzel ve eşsiz duyguyu tattirsin. Allah’a emanet olun. Biz artık happy kidsliyiz😉🙈🙈🤲🏻🤲🏻🤲🏻