Burculi06 Lalih95 Varmıymış gerçekten 😱 nasıl yapılıyor acaba isteğe bağlı falan mı bende şehir hastanesine gidiyorum şuan heveslendim😅
teyzeoluyorumm anneadayi33 etlik zübeyde hanım da var ama oda sayıları kısıtlı mesela günde 2 3 kişi gibi biliyorum
anneadayi33 Lalih95 benim olduğum şehirde olmadığı için ankara da farklı demek ki ne güzel ben burda değil doğum muayeneye bile gitmiyorum özele devam doktorunuza sordunuz mu
Gulizarerdogan Burculi06 merhaba konudan bağımsız olarak şehir Hastanesi’nde kime gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz yarın sabah şehir dılındn gelcem hiç bilgim yok
Eylul0652 Burculi06 ankara sanırım hangi doktora gidiyorsunuz bende sehır hastanesınden randevu aldım memnunmusunuz
Kayamerve Gulizarerdogan Fatma Salih - inci kahyalar- Necati ve ulaş çalı -Funda arpacı -Raziye desticioğlu bunlar tavsiyelerim ilgili doktorlar soyadlarına mhrs den detaylı bakabilirsin
Esra_80 Burculi06 bende ilk defa gittim aşırı. Memnun kaldım😍 Perşmbe gününe randevum var bakalım yine aldım 😍🙏🏻
Gulizarerdogan AysApo evet canım bende ilk defa gittim gayet güzel bakıp ilgileniyor tavsiye edebilirim