papatyaanneee Kızlar ben suyumu limonlu tüketiyorum. Günlük yarım ila 1 limon arası kullanıyorum. Bu şekilde suyunu tüketen var mı ? Bir zararı olur mu fikriniz var mı ?
Dilekcnkn papatyaanneee Bende doktoruma söyledim su içemiyorum midem bulanıyor dedim limonlu su içebilirsin dedi günde 1 buçuk litre içiyorsam 1 litre hemen hemen limonlu oluyor yarın gideceğim sorarım doktoruma
Glcn22 papatyaanneee ilk hamile kaldıgımda limonlu su içiyordum bulantıma iyi geliyordu sanki şuan içmiyorum ama
Hanim90 papatyaanneee ben normal su içiyorum ama gece saat 2 de bile aklıma tuzlu limon geliyor en az bir tam limonu kemire kemire yiyorum yaa
Msydn6 papatyaanneee Bende limonlu su içmeye özen gösteriyorum zararı yok aksine tansiyonu dengeliyor ödem attırmayada yardımcı🌸 içebilirsiniz yani 💛
Belizden Ben gebeligim boyunca hergun degıl de ama genelde ıctım sonucta c vitamini siz doktorunuzada yıne danısın
papatyaanneee Belizden Haftaya kontrolüm var danışacağım yine de aklıma takılınca yazmak istedim fikir almak istedim
papatyaanneee Dilekcnkn Evet beni de bilgilendirirsen sevinirim. Ben bunu doktoruma hiç sormadım. Randevum haftaya artık gittiğimde soracağım 😊
papatyaanneee Glcn22 Bende şu covidin arttığı günlerde biraz c vitamini takviyesi olsun diye her gün içmeye çalışıyorum ama zararı olur mu diye düşündüm sonradan
Dilekcnkn papatyaanneee tamamdır umarımmm unutmam gitmeden önce hep aklımda sayıyorum doktorun yanına gidince hepsi uçuyor aklımdan 😂😂
Dilekcnkn papatyaanneee doktoruma sordum canım bana 2 buçuk litre su iç dedi ama limonlu su içiyorum sorun olur mu dedim hayır yeterki su iç dedi oruçta tutmanı tavsiye etmem diye ekledi 😌
papatyaanneee Dilekcnkn Aynı ben her şeyi düşünüp gidiyorum odaya girince unutuyorum yalnız değilmişim 😂
BurcuArslan papatyaanneee canım bende öyle iciyorum hosuma gidiyor daha fazla su tuketmeme neden oluyor hicbir zararı yoz limonu fazla kullanma yarim veya 1 normal c vitamini bulunduğundan vücudumuzdaki mikroplarla savaşıyor ve hasta olmamızı engelliyor
papatyaanneee BurcuArslan Evet vitamin sonuçta bir zararı olmaz diye düşündüm ama yine de sormak istedik teşekkür ederim canım 😊
Bilge44 papatyaanneee ilk haftalardan şimdiye kadar 32+4 olduk 🍋mutlaka her sabah yarım limonlu su içiyorum çok iyi geliyor hem mideme hem de tansiyon ve ödem oluşmaması için 🥰👍🏻 akşamları da çay veya ıhlamur içersem yarım da o zaman tüketiyorum çok memnunum 🥰
papatyaanneee Bilge44 Süpermiş içim rahatladı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canım limonlu suya devam 🥰