Samira34 İyi aksamlar gebelikle ilgili degil ama bsy sormak ıstyorum , camları kapıları sılıyırm hep leke kalıyor , ne kullanabılırım , nasıl bez kullansam , valla yoruldum her hafta cam kapı sılmekten 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Siibeell Samira34 Camları silerken şampuanlı suyla silerseniz izde kalmaz tekrar kurulamanızada gerek kalmaz tek seferde halledersiniz ama şampuan sadece şampuan olcak içinde saç kremi olmucak
Minnosunannesiii Samira34 Micro bezler var farmasinib yada başka markanın onlardan alabilirsin ama gazete camlara iyi oluyor kapılara da ahşap temizleyici var leke bırakmıyoe
Ekimmeselesi Samira34 silikonlu cam sil kullan. Ve kesinlikle microfiber bez kullan. Ben camları ilk önce kovaya çamaşırsuyu su ekleyip siliyorum sonra silikonlu camsil ve microfiber bez kullanıyorum gayet temiz oluyor ha birde akşam üzeri güneş yokken sil güneş aşırı aldatıyor insanı miss gibi olmuş dediggin cam ertesi gün leş gibi hep iz kalmış oluyor.
teyzeoluyorumm Siibeell kirlenmesini de geciktiriyor diye biliyorum şampuan bende şampuan ile siliyorum 😊
bambam_betty Tupperware ve ilbay s bezleri. Pahalı gibi gelebilir ama ömürlük. Parasını sonuna kadar hakkediyor. Üstelik sadece su ile. Kimyasalsiz temizlik👌🏻
Samira34 Ekimmeselesi 🤦🏼♀️ Aynen sabah camları sılıyorum , ikindi bir bakıyorum kı camlar leş , 38 haftlık gebeyım son bır haftadır ıkı kez cam sıldım sınırlerım bozuldu artık 😃
miraninannesi1 Samira34 cam, ayna Kesinlikle duru suyla silinir eski havlu,eski atletlerle tertemiz olur ben öyle yapıyorum.