Ceylaneymen04 Merhaba hamiş anneler 37 haftalık hamileyim ılk hamileliğim 2 gundur bebegım az hareket edıyor acaba neden olabılır veya ben gıbı olanlar varmı acaba kendisini devamlı tas gıbı yapıyor doktora sordum sancısı var dedı ıkı defa nstye girdim 🙏🙏🙏
Nisanannesiiiiii Ceylaneymen04 benim de aynı şekil de37+3 dün hiç hareket etmedi, ve karnım aşırı sertleşiyor. nst için kontrole gittik uyuyormuş😂 suyum biraz azalmış 1 cm açılmam var o biraz tedirgin ediyor. Yoksa normal ama tabi belli süre takip etmende fayda var
Nisanannesiiiiii Tubaaa90 kasılmalar olduğu için sertleşiyormuş ama sancı veya ağrı olarak hissetmiyorsan anlamlı değil bu haftalar da normalmiş doğuma hazırlanıyormuş rahim
Ceylaneymen04 Benimki gun ıcınde de bıraz hareket edıyor çoğunlukla sol tarafımda asırı sertleşiyor birazcik karnımı oksadıgımda yumuşuyor benım gun icerisinde suyum geliyor ama asırı deil doktora sordum normaldir dedi sızın doktorunuz da oyle dedımi
Nisanannesiiiiii Ceylaneymen04 evet benim de sol da taş gibi karnım yamuluyor şekil değiştiriyor ama normalmiş su için de bana bol sıvı tüket egzersize yürüyüşe bu hafta ara ver dedi 38 bitsin hala gelmezse yürüyüşe egzersize başlarsın yine dedi. Açılman var mı muayene oldun mı
Ceylaneymen04 Nisanannesiiiiii muane olmadım daha dogrusu doktorum hıc duzgun bır sekılde ilgilenmedi sadece, progesteron verdi o kadar yanı muane vs olmadım hıc demedi yanı ustune basarak dedım suyum geliyor rahim kemiğim agrıyor yürüyemiyorum dıe o yuzden bu ilacı verdi
Nisanannesiiiiii Ceylaneymen04 hareketlerini sınırla sen yine de istirahat etmeye bak 38 bitsin öyle gelsin bebişler