Syrnn Kızlar merhaba 1 nisanda detaylı ultrasona girdim herşey normal dedi şükür ama kalbini tam inceleyemedim ve yüzü yere bakıyor dedi 2 hafta sonra gel bidaha bakalım dedi gitmeyi düşünmüyorum bir problem olmaz değil mi?
Mom080 Syrnn kalbi diyorsunuz ve gitmeyi düşünmüyorsunuz ? Problem olup olmadığını doktor söyleyecek detaylı ultrasonun amacı zaten organlarını incelemek kesinlikle gidin
Gigy Syrnn gitmenizde fayda var bir şey kaybetmezsiniz ama gitmemeniz büyük bir kayıp olabilir içinizde kalmasın yarım bırakmayın derim ,sağlıcaklı haberlere inşallah 🌸
Burculi06 Syrnn benimde herşey normal dedi ama kalbini göremedi pozisyondan dolayı arkasını dönmüş bebem. Sonra bana şeker verdiler 15 dk yürü öyle gel dedi doktor 15 dk yürüdüm şekeri yedim gittim baktı bu sefer gördü sağlıklı çok şükür riske atmak istemem dedi doktor. Görmeden beni göndermedi
Lulemom Niye gitmiceksiniz anlamadım. Bende ilk gittiğimde kalbini görmedi. 1 hafta sonra bi daha gittim. Öyle baktı, çok şükür bişi çıkmadı. Ama çıka da bilirdi. Gitmeme sebebinizi anlayamadım yani. Kalp diyosunuz bide