aylul0 Kızlar bu arabayı kullanan varsa memnun mu? İnternette beşikle beraber uygun fiyatlı ve internetten sipariş etmek istiyorum ama tereddütte kalıyorum. Mağazada bulup baksam daha mı iyi olur acaba? İstanbulda nerde bulabilirim mesela bu modeli?
basakaltin aylul0 kiwinin distribütörü sadece bebefix sitesi onun dışında satış yeri mağazası yok maalesef, bende bugün kiwi bestway modelini sipariş ettim
aylul0 basakaltin evet o siteden sipariş etmeyi düşünüyordum ama kullananlar memnun mu acaba görmeden alırsam pişman olur muyum onu merak ettim
basakaltin aylul0 ben şimdi trendyoldan bebefix satıcısından sipariş verdim bugün gelsin burdan fotoğraf atarım isterseniz, valla piyasaya göre fiyatı çok iyi geldi bana + renkleride çok hoşuma gitti kalitelide duruyor daha ne olsun:)
basakaltin aylul0 tamam eğer unutursam burdan bana yazın en geç Cuma’ya kadar gelir herhalde, siz en geç Perşembe yazın bana bildirim gelsin 😊
aylul0 basakaltin ağırlık, sürüş falan nasıl? Tek başınıza dışarı çıktığınızda ağırlık olarak sıkıntı olur mu mesela?
basakaltin aylul0 arabayı kucağıma almayacağım için çokta zorlayacağını düşünmüyorum 🤣 kabin tipine göre daha ağırdır illaki, henüz kullanmadım ama malzeme kalitesi falan hoşuma gitti ve 1400 TL’ye aldım o yüzden bu fiyata bu kalite bulunmaz