Betul43 Of öldüm öldüm dirildim yıne :( sezeryana yalvardım doktr devlette yasak dedı ebeler karnıma bastra bastıra vajınama kollarını soka soka ölecktım :(
deletedmom24 Betul43 ooof nası insan bunlar ya. Afedersin elini soka soka inek doğurtuyolar burda hayvan bile ölüp ölüp diriliyo. İnsan insana bunu yapar mı ya. Teknoloji gelişti bi de.
seliminannesii Betul43 cok gecmis olsun tahmin edebiliyorum o cektiginiz aciyi bu gidisle benide suniyle dogurtucaklar bebegimin gelecegi yok😩
Knber Betul43 ahh Can'ım ilk doğumumda bnmde aynı şekilde yaptılar makatıma kadar dikişim vardı şimdi tekrar gebeyim çok korkuyorum doğumdan bide 45 saat suni sancı yedim yalvardım Sezeryan diye de yasak dediler bana
deletedmom28 deletedmom24 valla devletteki bu sezaryen problemi nolcak bilmiyorum herkes zaten normal doğum yapmayı ister ama böyle zorlayarak napmaya çalışılıyor anlamıyorum
Gozdealpu Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz sağ salim kucağınızda ne güzel. Devlet de keyfi sezaryanı önleyecem diye kadınlara işkence yapıyor
Kardelen_nm seliminannesii göğüsün süt toplamıştır benimde öyleydi bayağı bi büyüdü sonra bebeğim emdikçe indi o şişlik ağrı yapabilir ama korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum
MTKutay Betul43 bunu anlayamıyorum ışte bir insana bunları yaşatmanın manası ne algilayamiyorum çok şükür sezeryan var