mavera06 Merhabalar hanımlar, 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim Ankara’da giderebileceğim doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden muayene ücreti uçuk olmayan ve memnun olduğunuz doktorlar var mı?
Almila1 mavera06 19 mayıs hastanesinde baran hoca tavsiye ederim tam emın olmasamda maksimum 200 dur muayene ücreti
bernaesen mavera06 Cebeci tıp fakültesi özel muayenesine gidiyorum muayene ücreti 160 tl sadece geri kalan her testi devlet karşılıyor ve doktorumdan çok çok memnunum yavuz Emre şükür adı
Eylul0652 mavera06 aynı haftalardayız bende ankarada doktor arayısındayım şehir hastanesine randevu aldık devlette arıyorum özel ıstemıyorum
mavera06 Almila1 bugün internetten araştırma yaparken gördüm Baran hanımı hastaneyi aradım muayene ücreti 125₺ en uygun o hastane söyledi zaten. Sizde mi Baran hanıma gittiniz ilgi alakası nasıl
mavera06 Eylul0652 bende başta devlete giderim diye düşündüm ama netteki yorumları görünce vazgeçtim 🥺
Almila1 mavera06 ben memnun kaldım acıkcası gayet sorularımın cevabını verdi bilinçlendirmesı guzel esımıde yanıma alıyor tavsıye uzerıne gıtmıstım zaten