KutsalAnnelik FatmaKpln Hiç sorma ya basenlerde başladı birkaç haftadır, bebek yağı kullanıyorum sadece artık diyorum sağlıkla gelsinde o kadarıda olsun 😊 Sizin çatı muayenesi felan oldu mu
WmonallissA FatmaKpln inşallah🥰, ikinci sezaryenim olacak, kızımdaki sezaryen dikişlerim potluk yapmışta şimdikinde onlar düzeltilecek, mecburi yani ☺️
FatmaKpln Buketkucuk harika canım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah. Çatlaklar ne alemde? Başladı mı
Buketkucuk FatmaKpln başladı mı mı🙄😄 16.haftamda başladılar sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar ne yaptıysam da kurtulamadım kendilerinden ağaç dalları misali geziyoruz etrafta🤭
FatmaKpln Buketkucuk olsun vazgeçilmezler bence 😂 ben genetik olarak aynı annem gibiyim şuan yok göbekte ama popo altı yanlar ve göğüste var göbekte yakındır. İnşallah orası eksik kalır
FatmaKpln bozkurt_19 hayırlısı ile gelsin inşallah canım. Hayat nasıl gidiyor kişisel bakıma yağ sürmeye vakit ayırıyor musun? Başladı mı çatlamalar falan 😍
bozkurt_19 FatmaKpln benim 24. Haftamda başladı düzenli kullanmama rağmen çatlaklar aldı başını gitt karnım harita gibi genetik galiba oğluş için değer diyorum artık yapacak bişeyde yok 🤭🤭
sevqii FatmaKpln 35. haftadan selamlar doğum sezeryan olacak mecburi ilk gebeliğimde sezeryan Dı çünkü doktorumuz ay sonu planlıyor bakalım tam günü belli değil 34+4 de 2800 gr Dı 🙂
FatmaKpln Ey_ser bakalım hayırlısı ile gelsin canım. Nasıl gidiyor peki kişisel bakım vs çatlaklar başladı mı?
Ey_ser FatmaKpln bekarlığımdan beri zaten ağdaya gidiyorum canım hamilelikte de devam ettim. Sürmediğim krem, yağ kalmadı karnım hep çatladı 😔
FatmaKpln bozkurt_19 aynen canı.im yapacak bişe yok bende popo altı ve göğüste var ama genetik annemde falan var bizim. Bundan sonra olabilir göbekte de
Buketkucuk FatmaKpln bende anneme çekiyorum sanıyordum ama annemin sadece karnında varken benim baldırlarımın içi ve dışına da sıçradı😕🤪
Denizzz88 FatmaKpln bizde 35+4 olduk şimdilik normal görünüyor gidişat öyle inşallah normal olur onu istiyorum çünkü, kilomuz en son 33+5 te gittiğimizde 2500 gr dı yarın tekrar kontrolümüz var bakalım iki haftada kaç kilo olmuş görcez
FatmaKpln Denizzz88 hayırlısı ile istediğiniz gibi sağlıkla gelsin inşallah canım. Beni de forumda bazıları normal doğumdan korkuttu ya sarkma oluyor vs falan😭
Duyguharun FatmaKpln doğuma ne kadar yakınken oluyormuş o rahatlama biliyor musunuz? Ben daha yarın 35 olacağım ve dediğiniz gibi bir rahatlama oldu iki gündür korktum şimdi siz öyle deyince
FatmaKpln Duyguharun canım kanala yerleşince çocuk ama hemen başlayacak diye bi durum yok bence durur rahat 38 e kadar. İlk kontrolünde doktorun anlar bence ne zaman kontrol?
Duyguharun FatmaKpln yarın gideceğim ama meraklandım çok inip inmediğini anlamanın başka yolu var mıdır ki?
Denizzz88 FatmaKpln hiç öyle şeylere bakıp kafamı karıştırmıyorum 😊 bende sezeryandan korkuyorum ameliyat sonuçta ama hayırlısı artık hepimizin gönlüne göre olur inşallah
FatmaKpln Buketkucuk normalden bazı yorumlar gözümü korkuttu eski haline dönmüyor yırtılma oluyor içte sarkma oluyor falan diyorlar
Buketkucuk FatmaKpln sanmam ya, anneminde var çatlakları aynı benim gibi derin derin büyük büyük. Yakından bakmayınca belli bile olmuyor bembeyaz renkteler incelmişler. O kırmızı renginde kalmıyor yarıklar olmuyor merak etme ❤️🙏🏼