Minel321 Dnz0601 şuan 4 buçuk aylığız ,17 hafta bittikten sonra 5. Aya başlıyoruz , Google gebelikte haftalara göre aylar yazıyor canım ordan da bakabilirsin
Dnz0601 Minel321 bende öyle biliyorum sma buradakiler de çevremdekiler de 4 aylık diyor ordan kafam karıştı valla teşekkür ederim ☺️
EsilaErtugrul Minel321 yanlış hesaplıyorsunuz. 18 haftalık 4 ay 6 günlük oluyor. 17. Hafta bittiğinde 5. Aya girmiyorsunuz. 5 aylık demeniz için 21 hafta 3 günlük olması gerekiyor🙂
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 valla daha öğrenemedim kesin olarak 16 haftada erkeğe benziyor denildi 17 de bacak arası kapalı ama erkeğe benziyor dedi. Haftaya Çarşamba randevum var detaylı da kesinleşecek 🥰😅
fatmacos Naziferabia 12 haftalık Ken gittik hiç tahmin bile etmedi kesin olmadan bişi demedi haftaya gidicem inşallah gösterir
Naziferabia fatmacos evet ozaman Biraz erken olmuş tahmin için ama inşallah bu gittiğinde öğrenirsin 😊
fatmacos Elif3425 sürekli açım çom sık tuvalet e gidiyorum normal de suyu çok içiyordum şimdi daha Bi çok içiyorum en az 3 litre ve acı tatlı ne yersem yiyim ağzım hep acı ama şükür bulantı falan yok