Goksu2259 Merhaba hanımlar canım çok sushi istedi yedim bende acaba bişey olur mu ? 29+5 teyim yardımcı olun nılur eşimle kavga ediyoruz
Premsescik Goksu2259 benim bildiğim zararlı çiğ balık et türü tüketmek doktorunuza sormanız daha iyi bu konuyu yanlış bilgi vermeyelim yinede
demetinceyildirim Goksu2259 yemişsin artık yapcak bişey yok canım yememeye çalış ama çiğ şeyleri bakteri oluşabilir.
mmek_2014 Et süt ve yumurta çiğ şekilde tüketildiği zaman zararlı bakteriler üretir. Bu bakteriler bebek için tehlikeli maalesef. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız.
Selinda Goksu2259 sushi baya baya çiğ balık. Balık yerlen bile bazı çeşitlerine izin vermiyorlar, sushi ye nasıl cesaret ettiniz? Çok şaşırtıcı
[silindi] Goksu2259 ya fikrim yok ama sanmiyorum bi kereden bisey olsun doktorunuza soyleyn ama mutlaka. Bu arada ilk defa sunu yedim bisey olurmu postuna girip normal insan gbi soru sorulmuş abuk subuk seyler soruyorlar 😅
Eylulunannesi-2 Goksu2259 kesin yedin dye bebege şu olur bu olur dye bişey yok hanımlar. Sadece önerilmez. Çiğ et kola sgara çiğ balık midye vs. Hamileligi boyunca sgara içen var - ki bu herseyden zararlı. Bi kere yedin dye bişey olacagı sart degl. Dua edin dkkt edin. Bu kadar
hanimhanimcik dikkat et çiğ et salam balık sakın yeme. benimde canım istiyor kendim yapıyorum evde kendiniz yapabilirsiniz arasına balık yerine salatalık ve havuçlu soslar gibi şeyler koyun yalancı sushi yapın🤣
Kucukkedi Goksu2259 keske yemeseydiniz çiğ balık 🤦🏼♀️ Hangisinden yediniz california roll az da olsa pişmiş yengeç eti içeriyo hangi çeşidinden yediginize de bağlı?