Bkt0193 Merhaba sevgili anneler ilk doğumum olacağı için anne bakım çantasında sırt çantası mı kol çantası mı daha kullanışlı olur önerilerinize ihtiyacım var
Kalbimm55 Bkt0193 sırt çantası daha kullanışlı bence Yandan olan Sadece moda Gibi Rahat olacağını sanmıyorum Birde kolda taşıyacaksın sırt çantası daha rahattır diye düşünüyorum Ve öyle de tercih ettim
Mammimammi Bkt0193 çogu bebek çantalarının hem sırt hem yandan kolu var. Ama sırt da taşımak daha kolay. Birde alacagınız çantanın ne kadar fazla gözü olursa o kadar iyi. Az gözü oldugu zaman herşey içerde karışıyor bulmak zor oluyor sonra.bence en dikkat edilmesi gereken özellik bu. Birde termal gözü olursa süper oluyor. Birde çok kocaman agır bişey olmamalı. Zaten içine dolduruyoruz herşeyi çantada büyük olursa taşıması zor oluyor. 3 oğlum var. En büyükte 3 çanta degiştirdim. En son babyjem in çantasında memnun kaldım. Tüm bu özellikler de onda var. 3.çocuguma kadar aynı çantayı kullanıyorum.
bebissveannesi Bkt0193 Ben sırt çantası kullanıyorum ve çok memnunum hem herşeyimi alıyor hemde taşıması çok kolay onu sırtıma bebişi kucağıma oh ☺️ Nar çantadan almıştım ❤️
Hatice68 Bkt0193 ben civilden kujju marka aldim 160 tl falandı suan trendyolda 120 tl baya kullanışlı kalitesi de cok iyi
mothers_baby2021 Ben kol çantası aldım .Hastaneye ,seyahate giderken kullanmaya.Eşimin ailesi ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz .O yüzden öyle bir tane aldım .Sonra da sırt çantası alacağım .Dışarı çıktığımda rahatlık olur diye