YagmurAnnesi Tugcceee kızımda tablodan bakmıştım otomatik değildi.. erkek diyordu o zaman tabloya göre… hatalı ama şimdi otomatik hesaplamadan baktığımda erkek diyor doğru
Sedasmsk Tugcceee erkek gösteriyordu doktorda ilk erkek tahmininde bulunmustu ama sonra doktorumuz yanılmışım kızmış dedi yani tutmadı 😂
Tugcceee Bu ikinci gebeliğim . Bir oğlum var . Tabiki ilk önce sağlık şimdi bakıyorum Çin takvimi yine erkek gösteriyor . Arada kaldım 🤔
132025 Tugcceee benimde aynı bi oğlum var çün takviminde bu da erkek çıkıyo benim için önemli değil ama ne olursa olsun
Tugcceee Tugbanrzd seneye göre ayarlıyor galiba takvim benim doğum günüme göre ayarlıyınca kız çıkıyor seneye göre bakınca erkek çıkıyor bende anlamadım bu işten birşey 🤣
Tugbanrzd Tugcceee 27 yaşın Mart ayı erkek gösteriyorum Doğum tarihini girip yapıncaya yine erkek gösteriyor hayırlısı olsun kız olsun🥰🤲🏻🌸
Sadece_anne kizimda erkek dedi kiz cikti simdi yine gebeyim yine erkek diyor bakalim.. inanmıyorum ama bunlara
Hemsiremom Tugcceee bir sitede kız gösterdi aslında.ama o site benim bebeğime erkek diyor ama kız olacak 😂 benimkini doğru gösteren tek bi site vardı o sana erkek diyor 🙃