Denizyildizii Mihrinur çok zor gerçekten bende zorluk çektim ama sabretmek lazım ayrıca sakın doktorun önerdiği tarihten önce idrar testi yapma seni yanıltabilir.
Mihrinur mucizem777 çok ama çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah kucağınıza alın inşallah 🤲😇
Tugce28 Mihrinur benimde bugün 7. Günüm çok merak ediyorum tuttundu mu diye inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebişlerimiz 🙏🏻 Cumartesi kan vericem idrar testi yapmayı düşünmüyorum etkileneceğim için
Ozlemkdmrcl Mihrinur benim işk gebeliğim tüp bebek ile oldu. 10. Gün test ile öğrendim hiç bir belirtim olmadı hatta sonrasında da pek birşey olmadı
Mrtmn Mihrinur bir belirti olmadı canım 7.gün test yaptım idrarda çıktı o gün adet sancılarına benzer sancılar başladı sadece belirti olarak onu söyleyebilirim
Ekvatoral Mihrinur benim hiç belirtim olmadı gebelik anlamında. Çok fazla kilo artışım olmuştu idrar çıkışım vs olmuştu. Ohss olmuşum ilaçlardan. O bir çok gebenin yaşadığı kasık ağrısı bulantı halsizlik kusma vs bunlarda hiç olmadı çok şükür
2Mucizelerim- Mihrinur Felâket belim ağrımıştı canm 7.gunde ckti benimki normal gebelik testiyle 5.gün embriyosydu. RABBİM inşallah sanada hayırlı haberler almanı nasip eder ama şuna dua et hayırlı ve sagliklysa 🤲