Cgdm98 Kan uyuşmazlığı olanlar kaçıncı haftada iğne yapıldınız yada yapilmadınız nasıl olucak bilgisi olan var mı
Sedatakir Cgdm98 28. Haftada yaptırdık. Mor reçete ile yapılıyor özel muayahaneden reçete yazamıyor doktor. Biz Akdeniz tıp a gittik hastaneye yatıyormuş gibi gösterdiler kalçadan iğne yaptılar sonra da çıkış yaptık zor bişey Değil. Herhangi bir yan etkisi olmuyor iğnenin ama baya yakıyor 😅
Sedatakir Cgdm98 öncesinde bi de kan testi istediler bizden kan grubundan emin olmak için herhalde diye düşündüm bi de kan testi verdik iğneden önce çıkan sonucu gördükten sonra doktor iğneyi yazıyor
metehaninannesiii Cgdm98 28.haftada igne yapılıyor ams ondan öncesinden kanama olursa erken de yapıyorlar
deryakadri metehaninannesiii Cgdm98 aynen kanamam oldu 2 hafta önce erken yapıldı kan uyuşmazlık iğnesi 11+2 gebeyim şu an.
Sedatakir Cgdm98 28.haftada iğneyi vurulmadan önce kan testi yapıldı bana Akdeniz üniversitesi tıp fakültesin de sonucu gördükten sonra iğneyi yazdılar bana
maviscik77 Test falan istemedi doktorum 28 haftam gelince vuruldum , özele gidiyorum pakete dahilmiş bir şey istemeden yaptılar
Seher12345 maviscik77 benimde kan uyuşmazlığım var doktoruma söyledim ilk gebelik olduğu için yapmana gerek yok dedi hiç yapmasam bi sıkıntı çıkarmı yoksa başka doktora söylesem mi çoğul gebeliğim var bide
deryakadri metehaninannesiii öyle mi oluyormuş doktoruma sorayım bi kanamam oldu acile gittim orda uyuşmazlık iğnesini yaptılar
Seher12345 maviscik77 hım seninde dediyse ozman sorun olmaz inş ilk gebelik eğer ikinci gebeliği düşünürsen ozman yaptırmak zorunda kalırsın dedi ama ilk gebelik olduğu için gerek yok dedi