A1994 24 haftada gebelik şekeri çıktı diyetle kontrol altında ama 1 haftadan beri yüksek çıkıyor arada 150 140 tokluklar bebegim etkilenir mi çok korkuyorum artık yemek yerken ağlıyorum ya
minnakveben A1994 canım bende 3haftadır diyetteyim kontrole aldım ama doktor bebek büyüdükçe daha zor olcağını söylemisti bide streste yükselmesini sağlıyomus aklına getirmeme çalıs biliyrm cok zor ama düsünme belki normale döner insallah
Cagla89 A1994 benim de şeker çıktı 24 haftalık şu an..sıvısında artış vardı diyet uyguluyorum doğum yapana kadar diyete devam edeceğim bebeklere bir şey olmaz dimi
damlaaltinay A1994 ne yiyorsunuz ki yüksek çıkıyor 🤔 bana diyet listenizi söyleyin lütfen. Ben uyguladığım diyetle 25te başladım şuan 30+2 deyiz. Hep 140 ın altında ölçümlerim. Ve şuan kaç haftalıksınız ?
A1994 minnakveben evet bebek büyüdükçe zorlanıyorum ama inanın yediklerimde bişey yok heöen çıkar oldu artık yoruldum biandan bebegim etkilendi mi diyede düşünüyorum
minnakveben A1994 gercekten zor bi durum bende alısmaya calısıyorum daha cok zaman var bakalım sağlıkla kucağımıza alırız insallah anca ozmn unutulur bu günler
A1994 damlaaltinay 33 haftalık gebeyim sürekli peynir yumurta yemekten sıkıldım diye diyettim değişti sabah 4 yk yoğurt 3 yk yulaf ezmesi içine tarşın elma ye dedi öglen yumurta peynir kahvaltı yap dedi akşamda yemeklerden mesela bugün açlık 79 çıktı 2 dilim tam bugday ekmek ıspanak kavurma ve et yedim 145 cıktı tokluk
Cagla89 A1994 🙏🙏 Allah’ın izniyle bir şey olmaz diyete uydugumuz takdirde o zaman..off içim rahatladı gerçekten
damlaaltinay A1994 porsiyonların çok olabilir ben 4 yk yiyorum 2 köfte kadarda et 🤔 eğer porsiyonlarımız aynıysa yürüyüş yada ev işi yapın yemekten sonra kuzum