GkeCanKaran Cips yemek zararlı mı ? Bazen çok cnm çekiyor az az yiyorum ama. Böyle canı çeken varmı ?
NurdanHakan GkeCanKaran öff en sevdiğim hatta hamile kaldığımda düşkünlüğüm başladı ne yalan Salim haftada on günde bir paket yiyorum 😟
NilferAkar GkeCanKaran Bende biraz fazla tüketiyorum bugün kontrolüm vardı 33haftalığız bebişime giden besleyici damarda daralma olmuş bir çok internet sitesinde okudum cips tuz nutella vs gibi yiyeceklerden uzak durmak gerekiyormuş dikkat etmek lazım 🙏
esrasim GkeCanKaran benim de haftada bir iki kez canım çekiyor yoğurtla yiyorum vicdan azabimi azaltma stratejisi sanırım 😂😅
CananOnay Yaaa ben günde 2 paketten belki fazla yiyordum ama şimdi bi tane atıyorum ağzıma mideme taş oturuyor sanki yinede vazgeçemiyorum 🙈🙈
SerapUGR NilferAkar aaaa bende çok fazla tüketirim hiç abartmıyorum haftanın iki üç günü yerim ama bundan sonra dikkat edicem bebişlerden önemli değil ya Allah korusun 😶
GkeCanKaran NilferAkar bnde az az yiyorum abartmıyorum ama canım çok çekiyor. Dikkat etmeye çalışalım ozaman ☺
NilferAkar SerapUGR mercimek esrasim GkeCanKaran Bebişlerimiz için dikkat hanımlar bu arada yoğurt gerçekten iyi fikirmiş 🤣
mercimek Ben de yiyorum malesef hamile olmadan önce de çok severdim hamileyken biraz daha az yemeye başladım ama çok şükür🙏🏻