1_minik esmactn63 benim de kocamın Doğum günü yaklaşıyor ben eşofman takımımı alsam diyorum …evden ziyade haftasonları gezerken giyebileceği…çok iyi fikir değil ama hiç değil mantıklı😂 işe yarar🙈
Minnakkkk esmactn63 ben kalp şeklinde kırmızı gıda boyası kullanarak pasta yapmıştım üstüne de beyaz boncuklarla süslemiştim yanına da güzel bir yemek bence saha me olsun 😀 babalar gününde de dikiz aynası süsü yaptırmıştım kızımın Doğduğu ilk fotosuyla ikisinin olduğu üzerine de yazı yazdırmıştım fikir olsun diye söylüyorum bence güzel bir hediyeydi ben bulunduğum yerde yaptırdım ama çiçek sepetinde benzerleri var bakabilirsiniz
Fatma_d covid dolayısıyla doğum günleri de tatsız oldu. Mekan yok, tatil yok, hediye bakmak için avmye gitmek ürkütücü. Şu dönemde iyi bir fikir çıkarabilen olursa önünde saygıyla eğilirim.
Buketkucuk esmactn63 saat bileklik falan takıyorsa alabilirsin. Kravat takıyorsa kravat alabilirsin, kol düğmesi falan. Sportif giyiniyorsa hırka ya da spor ayakkabı alabilirsin. Sigara kullanıyorsa adının yazılı olduğu çakmak yaptırabilirsin.
Margaret esmactn63 geçen yaz doğum gününde Royal bilmem ne Instagram’dan ona güneş gözlüğü almıştım . Güzel bı ürün geldi memnun kaldık. Eşim çok beğendi zaten