EymenAli21 27.haftadayim böyle bir mide yanması yok sanki alev topu var midemde sizler neler yaptınız bunun için yaşayan hamisler ilaçsız nasıl geçer ?😣
MelikeGunes- EymenAli21benim mide yanmam olduğunda genelde sade soda iciyorum cogunlukla rahatlatiyor
Rjn5656 EymenAli21 23 teyim bnde arada ole bi yanıyor Ki dediğin gibi anlatamam elma yiyorum ve sade doda iciyorum salatalik ole yani onlar iyi geliyor sadece .
mevos_blt07 EymenAli21 gaviscon double action kullanabilirsin ilaç kana karışmıyor günde 4-5 kaşığa kadar doktor içebilirsiniz diyor.. benim kadar midesi yanan olmasın😢 2 aydır sırtımda 2 yastıkla uyuyorum ayrıyetten soğuk süt tüketiyorum en iyi gelen o🙏🏼
GulBahaarr EymenAli21 Ben de 31+5 günlük hamileyim ama ne yaptıysam mide yanmasını engelleyemedim acayip bir yanma oluyor doktorum Soğan sarımsak tüketmemem gerektiğini söyledi ve şurup yazdı o çok cokniyi geldi günde 3 4 defa kullanıyorum şurubu yoksa felaket bir yanmam oluyor
EymenAli21 MelikeGunes- deniycem hemen sodayi teşekkür ederim hiç gecmezmi ya gecmiyo çok kötü bı durumdayım 🙈
MelikeGunes- EymenAli21 kuzenimde gaviskon şurup içiyodu sürekli hamilelikte kullanılabiliyo dene istersen
Aslanannesi1 Çiğ nohut iyi geliyor ağzınızda yumuşayana denk bekletirsiniz sonra yutarsınız faydası olacaktır 😊
EymenAli21 Soda içtim gerçekten iyi geldi rahatladım çok şükür ama hergun soda içmek iyimidir hamilelikte doktor günüme 3hafta var