Bsragrsy 18 haftalık hamileyim 5 6 gündür sürekli bi baş ağrısı çekiyorum bunun nedenini bilen var mı ? Veya bu durumu yaşayan anneler ? ❤️
Remziye_2121 Bsragrsy bende de baş ağrısı oluyor sinüzit te var bende parol kullanıp uyuyorum ama tansiyondan da kaynaklanıyor bence doktora görünün
FatmanurAyz Bsragrsy bende sürekli bi bas ağrısı var geçmek bılmeyen geçse bıle tekrar oluyor 19 haftalık olduk hala ara ara oluyor 🤷♀️
mucizem09_ Bsragrsy 17+4 bende 1 haftadir cekiyorum gozlerim agriyor bilhassa cok fena galiba normal bu hafltalarsaa
Emine1212 Maalesef ben🙌Benimde İki hafta boyunca hergün ağrıyordu şimdi gün aşırı ağrımaya başladı.Ayrıca diş ağrısıda çabası. Baş ağrısı için Çin yağı kullanmayı düşünüyorum yarın doktoruma danışacağım eğer kullan derse birde onu deneyeceğim 😭
Bsragrsy Emine1212 çin yağı iyi geliyor mu ? Gerçekten artık tülbent bağlıyorum ve sıkıyorum okadar ağrıyor 😑
Bsragrsy Remziye_2121 tansiyonumu sürekli ölçüyorum 11-7 11-9 arası değişiyor yinede teşekkür ederim ❤️
Bsragrsy FatmanurAyz benim de aynen o şekilde ilk aylar yoktu 5 6 gündür çekiyorum çok zor gerçekten 🥺
EcrinEr Parolun serumu var hemşireyim kendi iş yerim olduğundan evde kendim takıyorum yada işte sizde çekilmez olduğunda sağlık kuruluşuna başvurun haptan daha hızlı etki ediyor