pink_dream25 Kızlar sigortam iş yerimden dolayı iptal edilmiş şimdi özele gittiğmde devletin hamileler için olan sigortasından yararlanabilirim dimi? Tüm özellerde
Senem94 pink_dream25 valla bizde bağkuru yapılandırdık bu ay ilk taksiti ödedik. Bu aya kadar ben hiç faydalanmadım öyle bişeyden ve ilk kez duyuyorum
pink_dream25 Senem94 ben bugün gittim sigortam olmadığı içn hamilelik sigortasından yararlandınz dedi. Tüm özellerde geçerlimi acaba ama ilaçlarda bi yararı olmadı
noktaninannesi pink_dream25 evet ilaçlara faydası olmuyor ama hastanelerde yararlanabiliyosunuz ☺️ Ama bazı hastaneler özellikle söylemiyor siz kendiniz belirtin ☺️
pink_dream25 noktaninannesi ben bilmiyordum sigortalıym sanıyordm bugn kız dedi hamilelik sigortasından yararlanmanızı sağlıcam dedi yani tüm özeller yapıyor o söylemezse ben söyliyim ? Yarn başka hastaneye gidicem çünkü
noktaninannesi pink_dream25 mesela ben ilk 5 ayımda başka bir hastaneye gidiyordum özelde o bize hiç söylemedi sonra başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldım özelde orada bilgilendirdiler daha az ödemiştim. Siz söyleyince yardımcı oluyorlar zaten.