Yagmur_09 Kizlar suan 10 haftalik hamileyim 2 hafta sonra kontrolum var sizce nr yaparsam daha belli olur.
Kdg Yagmur_09 doktorun ve cihaz iyiyse bebeğinde uygun pozisyondaysa 12 de belli oluyor benim 12 de belli oldu ve degismedi
Yagmur_09 Nur000 12 haftada ogrenenlerde varmis ben yinede sorucam doktoruma cok merak ediyorum heycamliyim
Nur000 Yagmur_09 doktorum 12 haftada erkek dedi bana 19 haftada kiz oldugunu ogrendim kordonu pipi sanmis😊 bence detayli ultrasona girmeden cok guvenmeyin soylenilen cinsiyete
Yagmur_09 Ayseyavuz ayn bende oyle duymustum ben iki hafta sonra 2 li taramaya gircem tok mu ac mi farkedermi
Senem94 Yagmur_09 13 haftalıktım erkek gibi ama yanılıyor olabilirim dedi 16.haftada erkek kesinleşti :)
Hamileadayibiranne Bana 12+1 kız dedi doktorum 18 haftalıkken erkek dedi bence biraz daha beklemenizde fayda var bende kıza alışmıştım o ara sonradan erkek diyince şok oldum
Tubaaa_ Bende çok kararsızım cinsiyet konusunda 😏 17+5 haftalıkken gittiğimde doktor erkek dedi. Biraz hareketlensin tekrar bakalım dedi 10 dk sonra tekrar baktığında bence erkek ama detaylıdada bakalım şimdilik kimseye birşey söylemeyin dedi.