Nuray11 Kızlar ben 27 haftalık oldum çok hevesliyim ilk gebeliğim kıyafetleri yıkayıp ütülemek için erken mi daha acaba☺
Portakalgeliyor Nuray11 32. Haftada hazır olsun diyolar bitanemmm ne güzel allahım o günleri görmeyi nasip etsinn 🌸🙏🏻 İstersen biraz bekle yıka ütüle yerleştir daha sonra zaten ağırlaşıyormuşsun öyle diyolaa 🥰
paradiseeeeee Nuray11 ne olur ne olmaz sen ütünü yap yıka pakla kıyafetlerini çocuk sürpriz bizlere bakarsın vaktinden önce gelir sonra annem beni buralarda kıyafetsiz bıraktı demesin. Minik kuzu 😍 şaka bi yana bende 33.3 deyim 2 hafta önce hazırladım hastane çantam da hazır ne olur ne olmaz habersiz misafir işte Allah bilir biz tedbirli olalım da
Arifcaninannesi Nuray11 Cnm hazirla bence bende 26+3 um bend ehazirlicam onumuzdeki hafta ne olur ne olmaz
Sahnur Nuray11 37+3 haftsligim😄yeni bitti sayılır hazırlık 😄bi iki eksik var hâlâ 😄bende çok rahatım benim gibi de olmayın tabi😄
Nuray11 Portakalgeliyor zaten alışveriş yapmama gerek kalmadı sağolsun hamile olduğumu duyan bişeyler gönderdi çoğu şeyim tamam yeni olarak doğduktan sonra alıcam o yüzden çantasını bari kendim hazırlıyım diyorum günler geçmiyo☺
Portakalgeliyor Nuray11 ohh oh ne güzel ne kadar şanslısın kuzucumm 🌸🙏🏻 Sen bilirsin nolur nolmaz hazır dursun mademm 😇🌸
Nuray11 paradiseeeeee kıyafetler hazır yıkanıp ütülenicek sadece acaba 32 33de ağırlaşır mıyım bilmiyorum ilk zamanlar 33de hazırlasam yeter diyodum şimdi bile yorulur oldum hazırda dursa daha iyi sanırım
paradiseeeeee Nuray11 valla 33 deyim iki iş yapıp 1 saat oturuyorum coo yoruluyorum ütü yapmak çok zor kaç saat ayakta kal sonra katla diz kaç saat vakit alıyor imkanın varsa yap gene kendin bilirsin
Nuray11 Arifcaninannesi 27ye girdim bende bi kaç gün yağmurlu sonra bende başlıyım o zaman hazır dursun☺
Nuray11 paradiseeeeee banada daha 27 haftalığım ama yemek yapmak zor geliyo bitene kadar belime ağrılar girmeye başladı
Damla55Defne Canım ben 35 deyim kıyafetlerin çoğu ütüledim hazır, hastane çıkışı siparişim gelsin onları da yıkayıp çantayı hazırlayacağım, çanta hazırlamak kokuna bebek Kıyafetleri yeterli yıkanıp ütülensin
Arifcaninannesi Nuray11 Aynen cnm bizdede yagmur var diye carsiya cikamamdim esofman takimim ve bebegij emzigi kaldi tabi bide gogus pompasi alacagim eksikler tamamlaninca hemen hazirlicam ne zarari var erkenden hazir olsun bejim gunum belli ama ara ara kasilmalarim oluyir ve bir oglum daha var ancak onla uğraşıyorum ramazan orucunda mecburen hazir bulunmasi lazim
Nuray11 Tskaya yok kaynanamla beraber oturduğumuz için şuan bi oda yapamıcaz kendi dolabımda yer açmayı düşünüyorum dahada sığmazsa doğduktan sonra belki☺