Havvagcr 13.06.2018 10.30 da doktora randevum vardı muayene oldum 1 hafta sonra ya randevu verdi çünkü kızımın gelmeye hiç niyeti yoktu kan idrar tahlili istedi kan verdim idrar vermeye girdiğimde tuvalette suyum gelmeye başladı ne olduğunu anlamadım önce sonra hemen nst odasına gittim ama suyum gelmeye devam ediyor o halde 3. Kata çıktım ebeler hemen alttan muayene etti 2 3 cm felan açıklık varmış hemen yatışımı yapıp suni sancı verdiler akşam saat 8 e kadar suni sancı çektim ama kabul etmek lazım ki çok çok zor Doğum anında bebeğim kolu kordonu dolanmış ve kafası eli kordonu aynı anda çıkmış bu yüzden çok dikişim var ve çok zorlanıyorum Allah a şükür 10 saat süren sancı sonunda ve defalarca ıkınma sonucunda meleğime kavuştum . Ama her şey böyle toz pembe değil bebeğimin sağ kolu ne yazık ki kalkmıyor oynata biliyor elimi sıkıyor ama kaldıramıyor bide ilçedeyiz merkeze sevk verdiler Bayram tatili araya girdiği için kaç gündür gidemedik işitme testini de bugün yaptırabildik sevki almak için çocuk doktorunun yanına gittik kızımda sarılık olmuş kolundan daha önemli şimdi dedi yatışımız yapıldı bekliyoruz sarılık sorun değil geçer ama inşallah kolumuzda da kalıcı bi hasar yoktur bende böyle musmutlu bi Doğum hikayesi paylaşmayı çok isterdim ama bunada elhamdulillah hamilelerin duası kabul olur lütfen kızım için dua edin bi an önce hastaneden çıkıp kolumuzu gösterelim ve çaresini bulalım inşallah .
NagihanYldrmYlmaz Havvagcr inşallah en yakın zaman da sağlığına kavusur minik kuzu allah acil şifalar versin inşallah iyi haberlerinizi almak dileğiyle 🙏🏻
HicranKzn Havvagcr canım Allah acil şifalar versin umarım biran önce kullanmaya kaldırmaya başlar kolunu dua et bol bol Rabbim yardımcınız olsun🙏🏼
Ayselcnt Hayırlı uğurlu olsun canım.. bahtı güzel ömrü uzun olsun inşallah.. çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah kuzu..
DemetCeylan Arkadaşımın bebeğinin de omzu çıkmıştı hemen iyileşmişti. İnşallah önemli birşey değildir üzülme sütüne etki etmesin Allah yardımcın olsun
Esa Kavuşmuşsunuz ya önemli olan o küçük olduğu için çabuk toparlar doktorunuzu iyi seçin ama ben ebelere sinirlendim suyun daha yeni gelmiş acikligin var neden hemen suni verdiler benim 3 cm açıklığım vardı sancı çıkıyordu hissetmiyordum kendi sancini beklicez dediler kalp atışları düştüğü için doğum başlatıldı 37+1 de doğurdum sizinkinin zamanı geçtiği icin içerde durmasının bi tehlikesi vardı da hızlandırmak mi istediler
Havvagcr Esa yok sancım da yoktu bebekte de bi sıkıntı yoktu ben de o an korkuyla yatışı hemen yapmalarına müsade ettim
Ftmablmr Havvagcr bebeğin kolunu oynatmayın kesinlikle sinirleri zedelenmesin kolu kırılmış olsa bile kendi kendine kaynar oğlumun Doğumda köprücük kemiği kırıldı 15 gün oynatmadık ve kaynadı çok şükür önemli olan kol sinirlerinin zedelenmemesi 😘
Havvagcr Ftmablmr elimizden geldikçe oynatmamaya çalışıyoruz zaten sinir sıkışması veya kas sıkışması da olabilir dediler
sare55 Havvagcr canim gecmis olsun allah sifa versin. bir tanisımda oyleydi normal dogumda kolu ezilmis. bebek hareket ettriyo elini filan sıkıyodu ama kaldiramiyordu. tedavi gordu. gecti. fizige filan yonlendiriyolar. endiselenme.
Havvagcr sare55 bende fizik ortopedi bebek nöroloji hepsine göstermeyi düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi geçer teşekkür ederim
Gamze06 Havvagcr gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün. Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.