Annelikkk 34 haftalık dogumm yaptim bebegim kuwezdeydi ani ciğer sönmesi oldu we tüpe bağlandı çok üzülüyorum kızlar bebeğime dua edin
Heyecanlianneee Annelikkk rabbim tez zamanda sıkı sıkı sarılmayı nasip etsin rabbim şifa versin siz güçlü durun inşallah iyileşicek
Bsmlh Annelikkk ciğer geliştirici yapılmısmıydı canım benım ilk bebegımde oldu ama korkmayın entübe onun iyiliği için
Papatya_07 Annelikkk Allah şifa versin inşaAllah güzel yavrunuza kardeşim. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Bsmlh Annelikkk tabıkı takıldı hemde günlerce sonra o2 aldı sonra ipne tedavısı gördü aynı zamanda onun iyiliği içindi hep dr bunu soyledı bana bende ciger iğneleri bile yapılmamıştı tablom cok ağırdı elhamdulillah geçti
Annelikkk Bsmlh Inşallah benim yawrumun da iyi olduğu günler gelecek kucagma aldığım kokladım günler gelecek inanıyorum hep dua ediyorum dualar sayesinde Yawrum gelecek
Bsmlh Annelikkk gelecek canım sakın duadan vaz geçme sütünü sağ geldıgınde cok lazım sana yemenden kesme evet bılıyorum zor kolay degıl ama bu sınav bıtecek koklayacaksın inşallah doya doya🤲🤲
Annelikkk Bsmlh Amin aminn insallah güzel dualrin icin allah razı olsun dua edin bende bebeğimi koklayayım binzillah 🤲🤲