Aycanmbenim Sedanindenizi yalnızım sanıyordum ilk haftalardan beri sürekli enfeksiyon geçmiyor valla artık sinirlerim bozuluyor kendimde sorun arıyorum
sevgiela 36 haftalığız bizde de var enfeksiyon bu ay gittiğimde protein de var dedi suyu en fazla 1 buçuk litre içiyorum Napcam bilmiyorum bende
Eylul0652 Sedanindenizi femoflor testı bakterıler pcr da bakılıyor cinsel yolla bulaşan bakterıler özellıkle tehlıkeli clamidte üroplazma mikoplazma tarzı bakterıler bakılıyor
Eylul0652 İdrar yolu enfeksiyonu olanlar eşlerinide muayne ettirsin eşinizde bir bakterı varsa eger ne kadar anti kullanırsanız kullanın düzelmez her ilişkiye girdiğinizde tekrar enfekte olursunuz
Buseseyma Hazal12 hemen çözümünü bul . Ben ihmal ettim dogumda kızımın gözleri iltihapli dogdu benden cikarken olmus . Gitmedim kimseye söyleyemedim akintim var diye kendim cektim
Gizem957 sevgiela peki protein normal idrar tahlilinde mi çıktı hani protein yazan yerde pozitif olarak mı çıktı
archmom Hazal12 valla canım fitil verdi doktor zamanında antibiyotik bile kullandım ama geçmedi . Bol su içip sık çamasır değiştiriyorum. 33. Haftadayım bende . Beklicez artık napalım 😑
Hazal12 archmom Yaaa yakın haftalarımız ☺️ Ama geçmiyor bir türlü antibiyotik kullanma taraftarı da değilim çok 😔