papatya56 Kızlar bugun adetimın 13 gunu goguslerım cok agrıyo akıntımda var sızce yumurtlamam mı oluyo dun ovulasyon testı yaptım koyu renk cıktı bugun yaptım sılık cıktı
7capo7 Ovülasyon testi öneririm daha net anlamanız için harika olur. Ama bahsettiğiniz durum da yumurtlama belirtileri arasında tabi.
[silindi] Yumurtlama günü kasıklarda iğne batması da oluyor mu rutin akıntın varsa koyuluk ve berraklığı ı da takip et. Sağlık olsun her zaman.
Gizeem45 Canım dün koyu çıkıp bugün silikleştiyse çatlamıştır yumurtan 😇 Hali hazırda dün bugün ve yarın ilişki önerilir 😇
[silindi] Testler bu konuda daha iyi yardımcı olur. Tabi bedenin mesajını da dinlemek lazım. Umarım sağlıklı bir gebelik gecirirsiniz.
papatya56 [silindi] Insallah esımde cok ıstıyo bende ama cok korkuyorum olursa bıdaha düşük yaparsam dıye
[silindi] papatya56 ben de 2 ay önce kürtaj oldum. Ne zaman gelmek isterse o zaman olsun diyorum. tedavi sürecini takip etmeli ve olabildiğince sakin olmalı herşey nasip. Hayırlısı diyelim..
papatya56 [silindi] Bende ıkı ay once oldum kan pıhtılasması cıktı doktoruma gıttım muayne ettı ara koymana gerek yok dedı ıkı kere adet oldum herseyın hayırlısı 🤗