Minteha Puset örtüsü ve minder seti , Müslin örtü, battaniye gibi takımları aldığınız ve kullanıp memnun kaldığınız sayfa önerileri var mıdır acaba ?
Safisss Minteha Ben müslin örtüsünü wheeppo dan aldım, bu kadara uygun fiyata bu kadar iyi geleceğini hiç beklememistim.. ayrıca çok ilgililerdi çok yardımcı oldular
Portakalgeliyor Minteha bee colection instagramdan tam set oluşturdum . Açıkcası çok beğendim emzirme önlüğü müslin örtü pike önlük ağız mendili puset minderi çarşaffı ve kılıfı ..
e_doga Takım almadım ama yataştan müslin örtü aldım kumaşı falan çok güzel ince değil gayet tok tavsiye ederim
Safisss zeytinkiz Aynen bnde iki küçük bir tane ağız mendili büyük aldım 😊hatta yeğenime de mendilli setten aldım yengemde çok beğendi
zeytinkiz Nurayademir orta boy canım en büyüklerden değil benim aldıgım ama bilerek aldım ben. Çünkü büyük boylardan vardı lazım olur diye orta boy tercih ettim alırken boyutları yazıyor sitede zaten
Minteha Portakalgeliyor aynen bende ordan baktım sipariş etmek bugün öğlen yazdım gördüler bir daha dönmediler bende şüphe ettim. Memnun musunuz ?
Busramom54 Tek katları uygun bulunca e bebek ve trendyoldan aldım. Tek kat olanlara çok da para vermek içime sinmedi gereksiz geldi. Bir de 4 katlı müslin aldım. Rose blanc satıcısından aldım trendyoldan. Ama bu 4 kat olan çok güzel. Bakmanızı tavsiye ederim.
Ogretmenanne24 Minteha Minteha blz de müslin örtüler de 4 katlı battaniyeler de indirim var suan tulumlarından almıştım çok güzeldi
minikserce00 Minteha canım muslin ortu ben kanzdan almiştım yanında agiz mendilide vardı cok güzel ve kullanışlı
Duygu4444 Minteha https://instagram.com/ayscolletion?igshid=1bb8msx5p57l6 burdan aldım çok kaliteli ve uygun fiyatlı geldi bebeğim 3 aylık oldu kullanıyorum bozulmadı ayrıca sipariş oluşturmada çok ilgililerdi :)
Duygu4444 Portakalgeliyor çok saçma ya müşterisiniz onların peşine düşmesi lazım ben olsam ordan almam paramla rezil olamam 😂
Portakalgeliyor Duygu4444 rezillikle bir alakası yok instagrama bakan kişi ile whatsapp hattına bakan aynı değil ve düşünün sürekli soru soranlarla dolu cevap verirken telefon çalabilir konuşmadan çıkabilir altta kalabilir konuşma 😂 benim de işletme hesabım var tek kişi ben bile kafayo yiyorum bazen alakası yok almazsan da almazsın canım senin tercihin 😘 kadın ürün sormuş tavsiye etmişim satan kişi iyi kötü bizi ilgilendirmez 😂