Enk3333 Kızlar mayıs sonu inşallah doğumum ama bebiş için 4 tane yenidoğan takımı aldım e-bebekten indirim var diye, ama ilk 1 ay bunları giyebilir mi yoksa çok mu küçük bana biraz fazla küçük geldi ilk hamileliğim pek anlamıyorum, civilden 3-6 ay takım alayımmı kaç tane alayım ?
Taze_gebe Enk3333 az önce bi postta civil çok kötü vs yazanlar olmuş ben şahsen e bebek ve lcw alacağım🤗
Beyzan Enk3333 öncelikle bebeğin boyutuna göre yeni doğan 2 ay da giyilebilir 15 gün de. Ama 3-6 ay kıyafet de lazım her halükarda. Son aydaki bebek kilosuna göre karar verirsiniz olmazsa. 4-5 tane yeni doğan kıyafeti yeterli olur sonrasi önümüz yaz çıtçıtlı ve alt giyer .
Mrc34 Enk3333 ben de bekleyeyim burda 🙋 1 tane Yenidoğan aldım başka da alamadım kafam karışık gereksiz bişey almak istemiyorum eksik olsun da istemiyorum. Bir de yenidoğan ve 0 3 ay aynı mi bedenleri?
Kayasbht Enk3333 canımm e bebek ürünleri kalıp olarak küçük genel olarak bütün anneler yorumlarda bunu belirtmiş ben 2 tane hastane çıkışı dışında ki ürünleri 3 ay aldım yeni Doğan tercih etmedim ama 2 ayda giyilebilir belki bebeğin olduktan sonra ihtiyacın olursa alırsın artık kargoyla herşey çok kolay 🌹
Beyzan Taze_gebe ben civilden 2 kere kıyafet aldım biri daha ilk yıkamada kenardan söküldü diğerinin çıtçıti koptu.lcw çok kaliteli. E bebekten aldıklarım da iyi
Enk3333 Mrc34 bende anlamıyorum iki tane yenidoğan takım var mesela elimde şuan, ikisi de yenidoğan olmasına rağmen, birinin 4 parmak alttan, iki parmak kollardan büyük, peki hangisi doğru ölçü😂
Enk3333 Kayasbht evet inşallah olur ama çünkü bu kadar küçük beklemiyordum gerçekten başka yerden aldığım takımla arasında alttan 4 parmak kollardan 2 parmak daha küçük 🙄
Bebebebe Enk3333 bnde almıştım ilk oğlumda yenidoğanları sadce hastaneden çıkarken bide bir hafta falan giydirebilmiştim 😐 ama bnm hatam bebek kilosunun fazla olduğunu biliyodum . 3-6 ay mutlka almalısın . çok çabuk büyüyolar
Kayasbht Enk3333 inşallah olur canım zaten çok küçük oluyorlar minnacıklar çok uzun olmasa da 1-2 aya yakın giyer diye düşünüyorum 😊
Ozlem23 Enk3333 benimde annem almış herşeyini yenidoğan ama benim kız tombalak ve uzun oluyo büyük ihtimal giyemecek bakalım dogunca gorucez tabi ama bana kalsa ben yenidoğan olarak hicbirsey almazdım 0-3aylik alirdim
Enk3333 Ozlem23 kaçınçı haftadasınız acaba bana şuan 31. Haftadayım, 29. Haftamda 1550 gr demişti doktor normal mi
nurdane3504 Enk3333 ben yeni doğan hiç almadim ablam da alma dedi çok küçük oluyor genelde 1_3 aldım tulum 5lihastane çıkışı 10lu iki tane aldım zıbın alt şeklinde takımlar o şekilde aldım genelde yani
Ozlem23 Enk3333 34 teyim 2761 47 cm doktor tombik olabilir dedi bakalım boyu çok uzun olmazsa belki bı umut sığar benimki 29 da 1386 idi kilosu 40 cm boyuydu bence sizinki gayet normal
Redpepper Yenidoğan 2tane 5li çıkış aldım 1 tane de 10lu alacağım geri kalanlar 0-3 ve 3-6 ay aldım çünkü yenidoğanlar gözüme bay küçük geliyor bence 1 hafta anca giyer onları
Portakalgeliyor Enk3333 6-8 takım al ben olsam 10 takım alırdım 😂😂😂 kusan bir bebek olursa vay haline biz çok çektik yiğenimden günde 4-5 defa kıyafet değiştiriyorduk . Ama küçük gelebilir patiksiz al istersen 🌸