Irm_brk12 Hamilelikte kilo aldınız mi kaçıncı haftada aldınız ve kaç kilo oldunuz? Biz 10 haftaligiz bendaha hiç almadım ne zaman alırım acaba 43 kiloyum 😄🙈
Balbocegi_ Irm_brk12 5.5 aydan sonra almaya başlasan daha iyi olur cunku o aydan sonra alimiyor gelisiyor bebekte
nursheenn Irm_brk12 12+2 yim bende almadım daha ama normal daha almayalım ilk aylarda bebek daha minnacık bize kalır o kilolar😅
ebrr1048 Irm_brk12 bugün 17 haftalık olduk bazen çıkıyorum 2 kg fazla çıkıyor bazen tam eski kilom çıkıyor bazen 1-2 kg kilo vermiş çıkıyor 😂 yediklerime göre ödeme göre değişiyor sanırım bende anlayamadım 😅 ama bazen kabızlık yaşıyorum sanırım ondan kilom oynuyor sürekli
Motherhoodie Irm_brk12 27 haftalık hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım 59 kiloyum şu an 14. Haftadan sonra almaya başladım ben
Ozlem23 Irm_brk12 bende 4 yada 5. aya kadar almadım daha sonra doktor ayda 2 kilo alabilirsin artık dedi gerçekten de öyle oldu 😄
MeliSeliMelih Irm_brk12 ilk 5 ay zaten almazsınız bende öyle seviniyordum 6.aydan sonra durduramıosunuz 😂😂
Tubitarlac 28+3 oldukkk 56 ile hamile kaldım 63üm 7 kilo aldım 7 ayda 🤣 yani ayda 1 kilo en ideal kilo sistemi herkese tavsiyem 🥰
Baharmm16 Bendeeeee ve ben baya kilolu hamile kaldım 90 kilo ile almadım 88 bile düştüm yanlız diyetisyen eşliğinde gidiyoruz 16 haftam şükür sağlığımız iyi hamdolsun. 😁
Sofiyamagamedova 24 haftadan sonra basladi 20 kilo aldim ama basen ve popom aldi tum kiloyu ne yapcaqim bilmiyorum