Trknavci Herkese mrb. Hamile alt çamaşır vs.aldiginiz yer neresi acaba doğumum sezeryan olacak doğum sonrasında dikişlerle denk gelmesi için yüksel bel almam gerekiyor ama trendyolda fiyatlar çok yüksek….
mercimeginanne Trknavci ben hala hamilelikte giydiğin hamile iç çamaşırını(lohusa kilodu) giyiyorum 🙈 ilk 10 gün sadece depend giydim dahan1 haftadır iç çamaşırına geçtim :)
Busbushatun Trknavci canm depend kulot gıyıyoruz zaten onun ustune tkrr ıc camsır gerekmıyor ama yuksel bel olması elzem degıl buyuk olursa sıkmassa sorun olmaz canm
Buketkucuk Trknavci ben yeterler diye bir iç çamaşırcıdan aldım 17 tl. Bursa da mı var sadece bilmiyorum ama herhangi bir iç çamaşırı satan yerden de alabilirsiniz kumaşı penye hava alan bir kumaş ben aşırı memnunum çok rahat 🤗
[silindi] Trknavci Doreanse ve Anıl marka hamile iç çamaşırı aldım çok memnunum. Tamamen pamuk ve nefes alan bir kumaş yumuşacık. Bedeni, boyu falan gayet ideal. S/M/L şeklinde seçim yapabilirsiniz.
[silindi] Trknavci Ankara’da bir mağazadan almıştım ama iç çamaşırı satan her mağazada bulabilirsiniz.