Mbtrm Kızlar bebekleriniz kaçıncı haftadan sonra duyup tepki vermeye başladı karnınızda onunla konuştuğunuzda tepkiler veriyor mu çok merak ediyorum biz daha 15 haftalığız bizde bişey Yok 😊
Esracim Mbtrm 19 dan sonra sesleri duyuyormus. bende bugun 20 ye girdim. Dün elimi koydum karnıma karnım açıktı tekme attı şok oldum. Yeni yeni hareket ediyor.
OktayMeltemSahin Mbtrm biz 26 haftalık olduk 19.haftada hissetmeye başlamıştım yavaş yavaş ama suan babası elini koyup vur bakayım babaya dediğinde resmen tekme atıyor maşallah 😍❤️ Suan hareketlendiği dönem
SultanElmasDemirel Zaten hareketlerini 20. Haftalarda hissetmeye baslarsın. Çok minnak oldukları için öyle ciddi bi his yaratmaz sende. Ama son aylarda kaburgalarını bile sızlatır :)) Benim ki bazen poposunu bi yaslıyor sağ boşluguma tepecik oluşuyor orda :))
Mbtrm SultanElmasDemirel Allah yardımcınız olsun :) bende sabırsızlıkla bekliyorum insan böyle sizlerden duyunca merak ediyor 😊
SultanElmasDemirel Mbtrm ilk hamilelik olunca bebek hareketler ile anlıyorsun aslında anneliği. Ben hamile kaldıgım zaman ki beklemiyordum. Baya uzun süre annelik iç güdüsü oluşmadı ama ne zman basladı hareketler, ben burdayım dedi.. o zaman anneliği hissediyorsun
Enesefe Daha çok küçük annesi 20 ile 24 hafta arası anca hissedersin o zaman ki duyguyu tarif bile edemem
BarBeyzazer 19 dan sonra duyuyorlarmış mesela biz 23 haftalığız dün akşam düğündeydik ilk defa düğüne gittim haraketlerini hissetmeye başladığımdan beri seslere verdikleri tepkileri bugüne kadarkinin en fazlasıydı içeride halay çektiler tabiri caizse 😂😂