Alyaveannesi Mrveozkan ayrintiliyi bekle canim ayrintilida tam net belli olur tabikide degisebilir sadece tahmin etmis doktorun
BRUTAL-BETTY Mrveozkan Valla canım bana da 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalık olunca kıza çok benziyor dedi 🙈 16 +4 üz bugün % 75 kıza benziyor ama kesin kız diyemem dedi 🙈
H-M1602 Mrveozkan 14.haftada bizede bebek yan durduğu için kıza benziyor femisti 16. Haftada gittim erkek dedi ,net mi diye sorduk net dedi ,
Mrveozkan Alyaveannesi bi kizim var bununda erkek olmasini cok istiyoduk tabi oncelik saglik amaa ins degisir
Alyaveannesi Mrveozkan ay bizimde oyle canim iki yasinda kizim var bunda cok erkek hissetmistim nedense istemsizce ama bizede doktor kiz dedi saglikli olsunlarda 🤲
Mrveozkan Alyaveannesi Allah gonlumuze gore versin ins bnde erkek hissediyodum burdaki tahminlerdede erkek denildi herkes karnin erkek gibi duruyor ddi ama hayirlisi ins
Pemberuyalar Mrveozkan 16 haftalık bebek yani erkek olsa belli olurdu bence hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızınız
BRUTAL-BETTY Mrveozkan değişir miş canım ben yarın özele gidecem renkli ultrason da net belli oluyor Muş bakalım Cinsiyet ne olacak 🙈
H-M1602 Mrveozkan bilemiyorum ki bizim bebek yine göstermiyordu doktor çok uğraştı gördüm dedi 😄bende kız hissediyordum