Rmys11 Eylül ismi anlamı bazı yerlerde tapınılan ibadet edilen olarak geçiyor fakat caiz isimler arasında bu ismi detaylı araştıran var mı koyulabilen bir isim mi acaba
Eylulunannesi-2 Rmys11 cnm bende caiz diye biliyorum anlamıda güzel isimde kolay. Bi sakıncası yok konablir arastrınca heryerde öyle yazyo. Bende zaten koyacagım ismin hem kolay hem anlamı olsn yeter dye düşünerek koydum. Kulaga da hoş gelyor
Ceyo93 Kızımın adı Eylül Ece diyanete sorarak koydum 12 ay dan 1 isi o yüzden caiz konmasında bir sıkıntı yok dedi
Eylulunannesi-2 Ceyo93 gercekten aynı ismi koyacagım ve aylar sonra düşünüp arastırıp içime sinen tek isim oldu. Şimdi sen yazınca şaşırdım :) ama çok şirin isim oldu ikisi bence deglmi . Umarım bahtlarıda güzel olur.
Ceyo93 Eylulunannesi-2 ben sevmiyorum duyulmamış tuhaf isimleri Eylül Ece kızım adına bayılıyor tavsiyem koyun ismi 5 yaşında kıpır kıpır hayat dolu kızım ❤️
Eylulunannesi-2 Ceyo93 masallah allah çocuklarımıza güzel ömür versin insallah :) herkes bi yorum yapıyo isimle ilgli ama ben sevdim alıştırdm kendmi inşallah nasip olursa koycam