Betfer İlk haftalardayım 3haftalık. Ve oruç tutayım mı tutmayayım mı diye kararsızım . Siz tutacak mısınız ve kaç haftalıksınız?
Polina- Betfer hamile değilken bile tutamıyorum hamileyken hiç tutmam sağlıksız olduğunu düşünüyorum yine de doktoruna sormanda fayda var
basakaltin Betfer tabiki tutulmaz o çocuk sizin kanınızdan vitaminlerinizden beslenecek, siz vitamin vs besin almazsanız o çocuk nasıl gelişecek?
Busbushatun Betfer ılk 3 ay bebek annenın depolarından beslenıyor muhabbetı var plasenta olayından dolayı ama depolarıda zorlamamak bu sızı gerıye dusurebılır dıye dusunuyorm dınen kolaylıgı saglanmısken cokta ısrarcı olmamak gerekır bence🌸
bus91 Betfer henuz cok minikmiş canım bence tutabilirsin şuan için zaten fasulye kadar yıne doktorun bilir rısklı degılsen ama ben 33 haftalıgım bana tutma dedi yengem 3 aylık ona tutabılıyorsam tut kendı tercihin demişti
Eminos123 Betfer ramazana kadar 22 haftalik olucam persembe detayli icin gidicem doktora sorarim yine de ama tutmak istiyorum ramazanda oruc kolay tutuluyor deneyebilirsin kendini
buket71 Betfer eğer istiğfar ediyorsanız tutmayın bozuluyormuş bi avuç dolduracak kadar olursa ama tatbiki sizin tercihiniz ama bebeğiniz çok küçük daha
Tugba6336 Betfer bebek sizin şuan beslediklerinizle değil depodan besleniyor. 3 ayın sonunda sizin beslendiklerinizle beslenir. Benim bulantılarım başlamasa tutacam. Oğlumda 28 haftalaydım tutmamıştım. Bu gebeliğim 7 haftalık olacak ramazanda