Semaarya Merhaba anneler bugün sağlık ocağına gittim hemşire çağırmıştı izlem için kalp atışına bakalım dedi ama duyamadi daha çok küçük muhtemelen ondandır dedi 18 haftaligim sizler gittiğinizde kaç haftada duydunuz ki benim bebeğimin kalp atışını duyamadi
anneadayi33 Sağlık ocağındaki cihaz ultrason gibi değil ondan da duymamışsınızdır hastaneye gitmediniz mi şimdiye kadar
esraizmirli Semaarya 20 haftadan önce duyamaz canım ben tetanoz aşısına gitmiştim 20. Haftamda önce kalp atışını dinledi sonra aşıyı yaptı
Semaarya esraizmirli iki hafta sonra aşı için gidecem bende doktor kontrolüm bu ay sonunda daha insan merak ediyo ister istemez kalp atışını duymak istiyo
Keremiko Semaarya moral bozmak gibi olmasin cihazi bozuktur ya da kendi bulamamistir umarim. O haftada kalp atisini gumbur gumbur duymasi lazim
esraizmirli Keremiko sağlık ocağındaki cihaz o kadar kötüki 20. Haftadan önce duyması imkansız ben 20. Haftada dinlettim çok az duyuldu hatta yani kadının moralini bozmayalım hiç o cihazı gördünüzmü bilmiyorum ama
Minicikkalp20 Semaarya beni de 20 haftalık olduğum da çağırdı kalp atışını falan dinleriz dedi birde tetenoz aşısı için 20 haftadan önce duyulmayabilir çünkü burada ki cihazlar hastanedekiler gibi çok kaliteli değil demişlerdi
Semaarya Minicikkalp20 evet çok belli küçük kare bişey zaten aklıma kötü düşünce getirmek istemiyorum
mucizem09_ Semaarya canim ben 17+1 de gittim saglik icagina izlem icin kalp atisi duyuuldu kucik bi aletle bakti zaten sonra tetonoz asisi yaptu ama kotu dusunme gec duyanlar cok fazla bende duyamam diye gittim baya baya duydum ❤❤❤🎈
Semashbl Semaarya bizimkiler hiç bakmadı bile 🙄 stres yapma olmazsa doktora git için rahat etsin kafanda düşünüp durmaktan iyidir 🙂
Elfffcnnn28 Semaarya sağlık ocaklarında kullanılan cihazlar çok sağlıklı değil bazen annenin kalp atışıyla bebeğinkini bile karıştırabiliyo merak etme doktorun ultrasonda her seferinde bakıyordur zaten mutlaka
Keremiko esraizmirli biliyorum bende 21. Haftamda gittim o cihazla baktilar duyduk sesi sorun olmadi belki haftamdan kaynaklidir bilmiyorum. Normalde hastanede doktoru dinletiyorsa sıkıntı yoksa takilmasin arkadasimiz. Basit ilkel bi cihaz zaten.
mucizem09_ Semaarya bence dusunme bile kotu cok fazla duymayan en guzeli ve sagliklisi ultrosonla muayenede bence 🥰🥰🥰
Keremiko Semaarya dr size her muayenenizde dinletiyor sizde yavas yavas hareketlerini hissediyorsaniz korkmayin takilmayin hic.