SU1234 Dün akşam magnezyum ilacını içti uyudum gece lavaboya kalktım çok afedersiniz ishal olmuşum o sıra da karnıma şiddetli ağrı girdi bir kaç saniyelik bu arada 18+4 haftalığım başına böyle bişey gelen var mı perşembe günü kontrolüm var
Eymenbby4 SU1234 ishal da vücudundan su kesildiği için vücudun değişkenliğe uğruyor ben son haftalarda aşırı ishal oldum karnım sızlıyordu kendimi sıkıyorsum ağrıdan afedersin popomun üstüne oturtamadım ishal yormuş seni su iç bol bol
Sermec27 SU1234 canım ben yemekle alıyorum magnezyumu özellikle magvital magnorm içerken ac karnına da içiyordum bir ara yemekten 1 saat sonra içtim bende ishal oldum yemekten hemen sonra alınmalı sanırım
SU1234 Eymenbby4 çok tedirgin oldum henüz bebeği de hissedemediğim için acaba bişey mi oldu dedim 😔 çok teşekkür ederim bilginiz için
SU1234 Sermec27 üzerinde aç karnına yazıyor bende hep aç alıyordum ilk defa dün gece böyle bir şey yaşadım karnımada kramp girince çok tedirgin oldum acaba bebeğe bişey mi oldu diye
SU1234 Sermec27 perşembe günü sorayım bi doktora ya ondan dolayı oldu yada Demir ilacı da yapmış olabilir sadece ishal olsaydı yine neyse