EgeAlya Arkadaşlar ilk 3 ayda omega 3 balık yapı kullandınız mı ? 2.aydayım kullanmak istiyorum ama doktorum yazmadı bidaha gitmeme 1 hafta var.
basakaltin EgeAlya bana illa al demedi hamileliğimin başında, 5-6. Ayıma girince kullanmaya başladım, zade vitalin hamileler için olan balık yağını, bebeğimin kilosu 33+6da 2640 kg olunca doktor artık balık yağı içme tosun olmuş dedi 😂
EgeAlya basakaltin haha ay güleceğim yoktu yerim o tosunu yaa bence iyi geliştirmiş ben şu an ideal kiloda bir insanım 4500 gr doğduğuma inanamıyorum annem habire yedi herhalde bayılır sağlıklı beslenmeye 🙈🤭
Ilkayy EgeAlya bana başlattı valalh harika bi hap verdi içinde herşey var biraz pahalı ama harika bi hap d vitamini hariç içinde çoğu şey var
mom77 EgeAlya ben ılk 3 ay sadece folık asıt kullandım(folıdays) 12. Haftada demir ilacına ve d vıtamınıne (ocean d vıtamını)basladık 16. Haftada omega 3 (ocean mummy) 24. Haftadan sonrada arada magnezyum içiyorum. Bu sekılde ☘️
Cevirmenannee EgeAlya o zaman onun için vermiştir doktorun belli bi haftadan sonra kesiyor doktorun ama kan sulandırdığı için
EgeAlya Cevirmenannee ya benim doktorum vermiyo folik asit ve demir dışında bişey 😅 ben omega 3 içsem nolur ki diyorum internette yazıyordu ilk 3 ay d vitamini önemli diye alsam nolur ki😅
kucuktosbik27 EgeAlya ilk 3 ay folik asit kullandım sonra birçok vitaminin olduğu başka bir vitamin verdi bide magnezyum 5. Aydada omega 3 kullanmaya başladım magnezyuma hala devam ediyorum 3 haftadırda kan ilacına başladık 32+4 teyim canım