Enfalkaraoglu Hiç kilo almadım. suan 25 haftadayım hamilelik boyunca 8. 5 kg verdim. Bebek kilosu iyi diyor doktor. kilo vermemdeki en buyuk etken tüm tatlı seylerden tiksinmem oldu sanırım. Birde seker yuksek cıktıgı için pek bişeler yiyemiyorum. İnsallah zararlı degildir kilo alamamam.
Eliiffk Ya 30 haftanin ustundekiler nasil oluyor da 5 kiloyla kaliyorlar ya delirecem kiloyu cok takıyorum 22+6 9 kilo offf
Melike-Alya Bernaaa33 Bernaaa33 ben birde kendimden o kadar emin bi şekilde soruyorum ki doktora aldığım kilo ideal demi doktor bey falan diye doktor bi afallamıştı 😂😂😂etrafımda öyle hamileler görüyorum ki doğuma kadar 29 kilo alan arkadaşım bile var bunları görünce kendimi normal karşıladığım için doktor yanında bi öz güven geldi sanırım 😅😅
rabimer 37+1 13 kg aldım 55ile başladım. Kiloyu çok takıyorum dikkat ettiğim oldu etmediğim de. Çok fazla vitamin,ilaç vs kullandım ilk dönem bulantılarıma rağmen kilo almıştım. Bilmiyorum doğumdan sonra hemen gidiyo diyolar inşallah öyledir.
Cemremila Bernaaa33 Bernaaa33 31+1 haftalığız 3 kilo aldım bende toplamda hamurişi yemiyorum hiç nerdeyse gece meyve yemem genelde çok acıkırsam meyve yerim normal besleniyorum hamileyim diye gereksiz besinler yemiyorum asla dikkat ediyorum çok fazla kilo almamak için